Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól kezd nőni a pocak?...

Mikortól kezd nőni a pocak? Milyen homeopátiás bogyót ajánlotok hányás ellen?

Figyelt kérdés
Ha az utolsótól nézem 11.hetes vagyok,ha peteéréstől,akkor 8.hetes vagyok. A nadrágom,ha ülök és be van gombolva,szorít egy kicsit. És már a pocakom kicsit gömbölyödik. De ezt más is látja. Ez már lehet a baba? Nem korai még? Holnap megyek dokihoz+UHra kíváncsi vagyok mekkora.
2008. nov. 13. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A baba kb. 5cm. Inkabb meg a felfujodas miatt nagy a pocakod, de hamarosan elkezd noni. Hanyas, hanyinger ellene nekem a gyomberkeksz jott be.
2008. nov. 13. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Persze lehet a baba! Ahogy növekszik a méhed nyomja kifelé meg felfelé az "útban lévő" szerveket, szóval már az is Ő! és 11. héten már Ő az! 11. héten úgy 5-6 cm között lehet.. Persze itt is igaz, hogy minden baba más! Ha esetleg picit kisebb, nem számít, mert majd behozza, náluk 1 nap is számít! Ha a neten nézed, ott is láthatod, hogy több oldal, többféle adat arról, mekkora lehet! De nem nagy különbség!
2008. nov. 13. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább, még puffadás, ami a terhesség első szakszában teljesen normális.

A 12. héten akkora a méhed, mint egy kisebb narancs, elfér a medencédben, komoly puklit nem tud még okozni.

De pár hét, és akkor már nem puffadás miatt lesz, hanem szép lassan kitüremkedik a méh, majd egyre följebb kerül, és egyre nagyobb lesz.

Nekem a pocakom a 17. héten kezdett el nőni, de a 23. hétig a régi nadrágjaimat hordtam, igaz bandázzsal.

Hányinger elett pedig a B6 vitamin ajánlott.

2008. nov. 13. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A homeós bogyó neve: Cocculine. De kérdezz rá, mert lehet, hogy van már újabb, esetleg jobb.
2008. nov. 13. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én azt vettem észre, hogyha rendesen eszel - és a hányinger nem veszi el nagyon az étvágyad - akkor csökken a hányiger érzet. Én jeget ettem és bejött.

A vitamin egyik pillanatról a másikra nem old meg semmit, gondolj a felszívódási időtartamra.

A homeopátiás szerekben nem bíznék. Nekem sosem használt, csak fölös pénzkidobásnak éreztem.

A jég nem kerül pénzbe, próbáld ki.

2008. nov. 13. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Most vagyok 12 hét+3 napos és már akkora a pocakom, hogy nem lehet nem észre venni. De ez még nem konkrétan a baba, mert ő még csak 7 cm körül van. Ez a méh és a belek puffadtsága, állítólag ez a 14. hét környékén beáll. Nálam a hányinger szinte napra pontosan a 12. hét betöltése után majdnem elmúlt, csak elvétve van.

Minden jót!

2008. nov. 14. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem homeos bogyóból Sepia Officinalis 9 Ch- írt fel a dokim, de a Magne B6 is jó. Jó még a keksz is ébredés után.
2008. nov. 14. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!