Ti hogy bírjátok itt a sok okoskodó, de közben buta, kioktató hozzászólást?
Hajjaj, de mennyire nem!
És nemcsak ebben a témában.
Egy másik csoportban pont azt a kérdést tette fel valaki, hogyhogy a brit uralkodóházban csupa magyar nevű ember van.
Az idiótának eszébe sem jutott, hogy a Károly, Vilmos, György, Katalin csupán angolból lefordított nevek. Hogy nem ezt, hanem ezek angol megfelelőjét viselik az illetők.
Van az az értelmi szint, aminél már nem tudom eldönteni, viccel az illető, vagy komolyan ilyen h..lye.
Én a sok kérdést utálom, ami folyamatosan és ciklikusan ismétlődik, csak más kérdezővel:
Mikor legyünk együtt, hogy titi terhes legyek? Most őszintén ittsenki nem jósnő, még a jól eltalált akció sem 100%-os.
Lattok valamit ezen a teszten? Full negatív, és aki írja, hogy nega, az tök szemét, mert ott akkor is van valami(jártam már így).
Nincsenek tüneteim, ugye minden rendben a babával? Most komolyan,miért gondolják aztsokan, hogyegy terhesség csak tünetekkel létezhet?
4-5-6 hetes/x hónapos a babám, még nem hallgat a nevére/nem forog/nem mosolyog/nem csinálja ezt vagy azt a szomszed juliskáé bezzeg.... Baj? Hát ezektől is kivagyok. Minden baba más,mikor fogják már fel, hogy amig az egyik mondjuk 4 hósan kúszik a másik csak 6 hosan az nem jelent szellemi fogyatékosságot.
Rossz anyának erzem magam, az apjának/mamájának/nagybátyjának visitva örül, nekem meg nem. Valamit elrontottam? De most komolyan... Tényleg, őszintén, te is jobban örülsz egy rég nem látott rokonnak, mint annak, akivel napi szinten nonstop együtt vagy. A babák ösztönlények, ők nem utálnak senkit sem. Ha másnak jobban örül, kb minden családban igy van.
Az ehhez hasonló kérdéseknél én ha irok, mindig csak őszinten irok, minek köntörfalazzak? A valo életben is magabiztos vagyok, és megmondom az igazat, szóval miért épp itt hazudjak? Én a sajá tapasztalataimat írom csak le, de persze már megkaptam, hogy jaj de bunko vagyok. Hát ez az őszinteség ára, kevesen értékelik.
Én nem tudom mi van mostanában de naponta már 3-4 kérdés szól arról, hogy szurka van és volt-e így valakinek baba. Minden egyes nap. A mai egyik ilyen kérdező még le is írta a kérdésben, hogy TUDJA hogy ez premens jel is lehet még terhesség is, DE volt-e valakinek baba?
Most komolyan, ez a leg-leg-legalja a sötétségnek. Ezekre piszok nehéz megállni, hogy ne küldje el az ember a kérdezőt a búsba, amiért felnőtt létére ennyire ostoba egysejtű.
Nekem azzal semmi bajom, ha valaki buta... Bár néha valóban bosszantó, de szegénynek van elég baja, hogy sajnos (lehet önhibáján kívül) buta. Ezért nem értem egyes emberek reakcióját, hogy lekezelően bánnak vele. Ha valaki tudatlan, akkor felvilra szorul, nem pedig negatív, nem segítő hozzászolásra.
A másik amit nem értek, hogy azok akik azt hiszik magukról hogy rendkívül okosak, azok mert ölnek abba energiát, hogy másokat lehúzzonak, le szóljonak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!