Elsö terhesség, buta kérdések?
2 kérdésem lenne:
1. júl 18-án jött meg utoljára, a terheskalkulátor.hu szerint 6 hét 5 napos vagyok, de a promoboxos. Baba-mama alkalmazás szerint csak a 6. Hétben vagyok. Tudok számolni :), elméletileg a 7. hétnek gondolom (mivel már a 6.-at töltöttem)
2. Volt már olyan valakivel ilyenkor, hogy pl. Szinte minden ételtől rosszul vagyok, undodrodok, de hányni nem tudok, csak egész nap émelygek. Vagy ilyenkor már"törvényszerű" a hányás?
Köszönöm a válaszokat
Igen, már majdnem betöltött 7 hetes vagy, jól gondolod.
Persze, hogy van ilyen, nekem nagyon erős rosszulléteim voltak mindkét terhességnél, de előfordult, hogy napokig nem hánytam. Ez is jó móka, már kb imádkoztam a hányásért, hogy legalább 5 percre megkönnyebbülhessek. Aztán persze kezdődik elölről, szar egy időszak ez annak, aki rosszul van, kitartás!
6+5 napos terhesség = 6 hetes terhesség
Én is csak szenvedek hálisten, rosszabb ha hánynék is mellè
9+6 hetes terhes vagyok
Hidjétek el ha sikerül hányni az sokkal jobb!!!
Második vabámat várom, előnézet rendszeresen hánytam a 16. hétig.
Második babával most 18!!!!!! héten keresztül folyamatos hányingerem volt, mindentől émelyegtem, még éjjel is! Még a víztől is rosszul voltam. 20 hétig nem is híztam semmit, 3 kilót fogytam. És egyszer sem hánytam.... Ez a hányás nem olyan mint mikor beteg vagy! Kijön aminek ki kell, pár perc és már jobb is. Nem könnyű persze, de hidd el sokkal jobb mint 0-24 Ben hányingerrel küzdeni.
A terhességi kort pedig valóban a betöltött hetekkel számolják! Tehát mikor betöltötték a 7. hetet akkor mondják hogy 7 hetes terhesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!