Lehet buta kérdés, de tényleg nem lesz baja a babának a sok köhögèstől? 13 hetes 5napos vagyok
Stodalt nem szabad!!
Lehet baja.. Leválhat a túlzott túl sok köhögéstől a méhlepény...
Próbálj természetes köhögéscsillapítpkat, mint a hagymatea
Én is így voltam terhesen. Az orvos annyit mondott: hársfatea. Kínomban röhögtem.
Sajnos egyetlen gyógymódja az idő. A babámnak nem lett baja és szerintem kicsike az esély, hogy ilyenből lenne. Ne szorongj emiatt!
Én is köhögtem méghozzá nagyon. Mézes hársfa teát ittam. Nyers fokhagymát ettem. Idővel elmúlt. Nem lett belőle probléma.
37 hetes kismama
Szerintem Stodalt szabad, az csak homeopátiás, szóval max. akkor árt, ha cukorbajod van. Jó még a hagymatea, gyógynövények közül a hársfa, lándzsás útifű vagy ezek készítményei mehetnek, de a kakukkfű tiltott, a kamilla kérdéses, és ne legyen alkoholos a szirup, de egyébként maga tömény cukor is köptető hatású. Szóval ha bemész a patikába és mondod, hogy terhes vagy, biztos tudnak többféle megoldást kínálni. Sós orrspray vagy inhalálás is lehet hatásos.
A köhögés nem árt a babának, izomlázad, szalaghúzódásod lehet tőle, ami fájhat, próbálj meg megtámaszkodva vagy guggolva/összegömbölyödve köhögni.
3-as vagyok
Én ha jól emlékszem 17-18 hetesen köhögtem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!