Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet buta kérdés, de tényleg...

Lehet buta kérdés, de tényleg nem lesz baja a babának a sok köhögèstől? 13 hetes 5napos vagyok

Figyelt kérdés
Mefáztam ès sokat köhögök.Orvos látott,homeos golyót szedek.Vmit köhögèsre?Stodál szirup?

2018. ápr. 27. 04:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is köhögtem 10 hetesen. Gyógynövényes szopogatós tablettát ajánlottak a gyógyszertárban (izlandi zúzmós) illetve fokhagyma és nem forró gyömbéres teát.

Most 17 hetes vagyok és szerencsére semmi bajunk nincs.

A legtöbbet az idő segít csak sajnos.

2018. ápr. 27. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem a kisujjamból jött

Nálam is fennállt kb 18 hetesen

Orvos mondta

Állandó köhögésem volt..hasprés emiatt, már izomlázam volt.

Aggódtunk meddig tart, az első válaszom miatt.

Ok

Görcsöltem miatza, a baba folyamatosan feszített.. Stb

Szóval, én a legjobb tudásom szerint, az orvostól és védőnőtől kapott információt osztottam meg

Nekem csak a hagymateát, hársteát hársmézet ( igen, mézet vannak akik a listerosis miatt nem mernek) figyasszak

Lámpázzak..

Stodalt pedig ellenezték: ok

Nincs erre az időszakra vonatkozó klinikai adat

Elmúlt( nekem a hagymatea használt csak) az antibiotikumot is megúsztam.

2018. ápr. 27. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Butasag semmi baja nem lesz a babanak

Az emberiseg kihalt volna komolyan orvos ilyen hulyesegek nem mondhat kizart

2018. ápr. 27. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha elmentél orvoshoz, akkor szerintem a lehető legtöbbet megtettél a kisbabádért. Szerintem jól fejlődő terhességnél nem lehet gond, hiszen jól vagyunk "összerakva". Az én szülész orvosom mindig azzal jött, hogy autóbalesetes kismamákat is ultrahangozott és semmi bajuk nem volt a magzatoknak. Pihenj sokat, hogy ne lábon hordd ki a betegséget! :)
2018. ápr. 28. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!