Szerintetek jó ötlet így elmondani, hogy a férjem apuka lesz?
Hát... Én pasi vagyok, baromira örültem, mikor a feleségem a reggeli teszt után ugrándozva bújt be mellém az ágyba. Az felejthetetlen pillanat volt, semmi különös, csak két csík, és a bammeg ezt el sem hiszem ujjongás.
Nekem egy ilyen csomagos hajcihő kb lehangoló lenne, ne haragudj. Minek ezt így körbehülyéskedni? Ha már nem tudtad megvárni, hogy együtt éljétek át, akkor legalább felhívhattad volna. Ez fontosabb hír és pillanat annál, hogy így összekombináld, meg csomagolgasd, meg utaztasd a jó magyar postával napokig, miközben gondolom beszéltek és elhallgatod. Egyáltalán hogy bírod ki, hogy ne oszd meg vele azonnal?
Én egy gagyi egyetemi vizsga után is azonnal hívtam a feleségemet, hogy meglett, tök jó, nem küldtem el a leckekönyv kivonatát párizsis papírba csomagolva zenélő képeslappal.
Na mindegy, azt tettettném, hogy tök jó meglepetés volt, nem törném le ezzel. De szerintem ezt ne várd meg, hívd fel inkább...
Soha olyan boldognak, meghatottnak és felszabadultnak nem láttam a férjem, mint azzal a 4 alkalommal, amikor elmondtam neki, hogy várandós vagyok. Ezek a legcsodálatosabb pillanatok, minden szülőpárnak át kellene élnie ezt.
Persze már mindegy, visszakérni nem tudod a csomagot, de legalább szólj neki, hogy hívjon fel, amikor kibontja, hogy halld a reakcióját, ha nem is látod.
Rémes ötlet volt.
(Az én párom iszonyatosan megharagudott volna ha a tudta nélkül és nem vele csináltam volna a tesztet)
Nekem ez felesleges túlzás. De nem vagyunk egyformák, te ismered a férjed. Lehet hogy az a típus aki örül majd neki. Mondjuk az szerintem is aggasztó hogy odaér-e hétvégéig...
Nekem csak egy hétvégét kellett volna kivárnom, de nem ment. Én felhivtam. Mondjuk ő napokig fel sem fogta, szóval kb nulla reakciója volt.. 😂 így utólag azt gondolom hogy lehet hogy jobb is, hogy nem láttam a rezzenéstelen arcát.
Hát ezhülye ötlet volt. De komolyan. Ennyire nem tiszteled szegényt?
Még ok lett volna, ha mondjuk nem adod fel, hanem otthon adod át, de igy gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!