Szerintetek jó ötlet így elmondani, hogy a férjem apuka lesz?
Attól még mert egyedül bezárva nézi meg, nem látod az első reakcióját és ő még nem tud megölelni, együtt örülni veled. Sokminden lehet,te ismered...
- örül, felhív,kitörő örömmel mondja a kollégáknak
- nem meri mondani ezért magában örülhet
- nem tud koncentrálni, aznapra fuccs a munkának 🤣
Engem zavarna hogy nem vagyok jelen.
Nekem sem tetszene, egyrészt a munkahelyen dolgozni szoktam és nem privát dolgokat intézni, az ilyen pillanatot szeretem otthon megélni. Másrészt ha annyira fontos vezető, akkor simán lehet, hogy az asszisztense nyitja ki a csomagokat. Szerintem felesleges az összes ilyen puccos megoldás, vártál volna pár napot és szemtől szemben elmondhattad volna neki, vagy ha azt nem bírod kivárni, akkor telefonban, szerintem még így is személyesebb lett volna.
De őszintén megmondom, nekem van egy olyan érzésem, hogy ez kamu kérdés...annyira furcsa, direkt provokatív és értelmet sem látom, minek kérdezné meg valaki azt, amit már eldöntötte és megtett, hogy aztán száz idegen leírja neki, hogy rosszul döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!