Szerintetek ez jó ötlet?
Lány vagyok és az iskolából tetszik egy lány már több mint 1 éve és régen elmondtam neki mi a helyzet de lekoptatott és lett pasija és nem nagyon kedvel engem ez a lány.Nem beszéltünk még élőbe.De most nem is ez a lényeg pár órája láttam ennek a lánynak a facebookján egy posztot ahol ki tett,hogy meghalt az édesapja.:( Nagyon szomorú vagyok teljesen sokkolva vagyok és sírtam is,apukáját nem ismerem de az nagyon fáj,hogy szomorú és nem ölelhetem át "barátilag" mert szinte nem is ismerjük egymást.(De remélem,hogy a barátja végig mellete van)Na szóval az a helyzet mikor utoljára írogattunk december volt és akkor azt írtam neki,hogy békén fogom hagyni a szerelmes hülyeségeimmel,ennyi volt.
Szóval,hogy ha most rá írnák erre a lányra,hogy részvétem az mennyire lenne jó ötlet?Vagy az bunkóság lenne?Nem is vagyunk ismerösök facebookon.Nagyon sajnálom őt és rettentően szomorú vagyok én is.
Írjak neki vagy ne?
Teljesen igazad van!
Csak azért gondoltam,hogy rá írok mert együtt érzek vele.
De akkor nem írok.:)
Pont ilyenek a fanatikus szexőrültek.
Fel kellene fognod, hogy nem homokos az összes csaj.
Ez tényleg gáz!
Hagyd békén, nem leszbikus.
Ahogy meghalt az apukája biztos mélyponton van ne írj neki semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!