Ha nem érzem a terhesség tüneteit fennáll még a terhesség?
Figyelt kérdés
Voltam már uh-n 1 hete és ott láttak szabályos petezsákot szikhólyag kezdeménnyel. 19én megyek megint uh-ra. Eddig is se volt igazán tünetem max ilyen enyhe hányinger meg alhas feszülés. De most úgy érzem kezdenek ezek is múlni. 6 hetes körül lehetek most. Másnak is volt ilyen?2019. júl. 8. 19:18
1/13 anonim válasza:
Az egész terhességet tünetmentesen vittem végig. Eglszséges gyerekem született.
2/13 anonim válasza:
Nem. Egy nő sem volt, aki nem érzett tüneteket.
Mikor leszünk már túl ezen, hogy nem úgy megy a terhesség, ahogy az amcsi filmekben, hogy még a teszt sem pozitív, de már telibehányod a papírkukát a munkahelyeden?
Nem kötelező tüneteket érezni, itt a többség amúgy is csak beképzeli őket.
3/13 anonim válasza:
Egyikkel sem volt semmilyen tünetem, egészséges gyermekeim vannam. 😊
4/13 anonim válasza:
2# szívemből szóltál.
Kerdező azért bioszból tanulhattál a terhességről.
5/13 A kérdező kommentje:
Ne aggodalmaskodj 4es tanultam bioszt, jól is ment de terhes még nem voltam 🙂 köszi segítőkészséged!
2019. júl. 8. 19:55
6/13 anonim válasza:
Normalis kerdezo. Nekem is van hogy van hanyingerem, van hogy nincs. Egyik nap nagyon ehes vagyok masik nap nem. Most pl megint erzem a hasfeszulest, pedig hetekig nem ereztem. Gondolom most megint no.
7/13 anonim válasza:
Nem kell tünetnek lennie, csak lehet
8/13 anonim válasza:
Ok, hogy nem voltál terhes, de nem olvasol cikkeket? Örülj hogy nincs tüneted. Amugy sok helyen le is irják, hogy a terhestünet nem mindenkinél all fenn.
De köszi, hogy lenulláztatok.
5millió ilyen kérdés van fenn itt is, keress rá legköz...
9/13 A kérdező kommentje:
Egyik terhesség se ugyan olyan. Ha én a saját nyugtatgatásomért leírom a saját tapasztalásaimat és kikérem más véleményét tapasztalatát azt had engedtesse már meg a jó isten és ne zavarjon már téged annyira hogy ide írogass nekem ilyen segítőkész dolgokat! Köszi
2019. júl. 9. 17:34
10/13 anonim válasza:
Te magad írod, h nincs két egyforma terhesség. Vagyis semmire nem mész mások tapasztalataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!