Terhesség alatt mitől lehet vérezni?
9 hetes vagyok jelenleg, és a napokban ért egy olyan dolog, hogy úgy éreztem, minthaa éppen most jött volna meg.
Ki is mentem a mosdóba és láttam, hogy átütött a nadrágomon, a papiron is láttam, barnás-pirosas vér.
Megijedtem nagyon, éppen munkában voltam. Pánik közben eltelt pár perc, visszamentem, már piros volt ami folyt. Mintha rendesen megjönne, csak éppen akkor...és nálam mindig úgy volt hogy a legelején még kevés, nem dőlt belőlem azonnal.
Bementem a kórházba, de mivel ne oda valósi voltam kicsit érdeekes volt a helyzet. Eltelt másfél óra és a vérzés abbamaradt, igazából utána már nem is jött sok.
az orvos megnézett ultrahangon, és megállapitotta hogy minden rendben.
Kérdeztem hogy mitől lehetett ez, de nem tudott rá mondani semmit. A szexet emlitette, hogy felsérthet esetleg egy hajszáleret közben, és attól, de ez az opció nem állt fent, már vagy 2 hete.
Értelmes választ nem kaptam.
Szerintetek mitől lehetett? Akinek már volt ilyen, esetleg neki mit mondott az orvos?
Tudtommal nem erőltettem meg magamat. ülő munkét végzek, fél óra séta volt előtte a vonatig.
Ultrahangon akkor megnézte rendesen, nem látott hematomát, ezt még le akartam irni.
Az orvosom legghamarabb csütörtökön tud fogadni :/ Az sztk-s orvos pedig a hulladék szinten van a helyi kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!