Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, az...

5 hetes terhes vagyok, az orvosi vizsgálat után elkezdtem vérezni. Ettől megmaradhat a baba?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok, tegnap elkezdett fájni a hasam és barnáztam egy keveset. Egyből mentem az orvoshoz, megultrahangozott (eléggé fájdalmas volt), mondta hogy látja a petezsákot, odabent nem lát semmi problémát, de azt mondta nem normális a vérzés. Vett tőlem vért is. Adott progrszteron kúpot, és azt mondta pihenjek, viszont nem tudja megmondani hogy megmarad-e a baba. Vizsgálat után nagyon fájt a hasam, alvadt vér is jött ki. Iszonyatosan megijedtem. Azóta vérzek, de nem nagy mennyiségű jön, amikor elmegyek pisilni akkor érzem hogy folyik ki. Nagyon félek! A kúp mellé Szedem a magneb6-ot is.

Járt már valaki így? :( Megmaradt a baba?

2018. nov. 30. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez vagy-vagy eset!:(

Mikor kell vissza menned?

2018. nov. 30. 10:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta 2 hét után menjek kontrollra, de nem bírok addig várni úgyhogy jövő héten mindenképp visszamegyek.
2018. nov. 30. 10:15
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen 5 hetesen, bementem az ügyeletre, és semmi bajt nem találtak. Két héttel később is véreztem, szerencsére akkor sem volt semmi gond, de nem tudták, hogy miért volt. Nekem is progeszteront adtak. Kitartás.

36 hkm

2018. nov. 30. 10:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is így volt, én a 12. hétig vérezgettem. Nem sokat, csak kis foltok voltak ha megerőltettem magam (kicsit öbbet sétáltam...), hálistennek ez 12. hét után elmúlt.

5+3 hetesen a doki azt mondta vagy megmarad vagy nem, ne aggódjak, de aztán 8 hetesen már egyre biztosabb volt hogy nem lesz semmi gond, de 12. hètig szedette velem a progit.

2018. nov. 30. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen 5 hetesen. Barnáztam, majd hüvelyi ultrahang után rosszabbodott. Egy hetet töltöttem úgy kórházban, hogy csak első nap kaptam egy szurit, amúgy le se tojtak, mert vagy megmarad vagy nem. Hazaengedéskor kaptam csak utrot, amitől 2 napon belül elmúlt a vérzés. Még 9 hetesen barnáztam pár napot egyszer, és annyi. Most vagyok 16 hetes és minden okés, kezdem érezni is a buborékokat. Kitartás!
2018. nov. 30. 10:56
 6/15 A kérdező kommentje:
Megnyugtató olvasni hogy mindezek ellenére megmaradt a babátok! :) Remélem hogy nálam sem lesz gond..
2018. nov. 30. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Az első terhességnél 6 hetesen rózsaszínes folyás jelentkezett. Kaptam progit, szedtem magnéziumot... Nyolc hetesen elment.

Remélem te nem jársz így. Kitartás!

2018. nov. 30. 12:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is pecsételtem orvosi vizsgálat után. Rákszűrést csinált, amiatt. Aztán nagyon elkezdtem vérezni, nem estem pánikba éreztem, hogy a baba jól van. Ez 10 hetesen volt. Kórházban voltam 5 napot, kaptam a duphaston. Hematómám volt. 1 hónapig barnáztam, 18 hétig szedtem a duphastont. Aztán rendben volt minden. Egy 9 hónapos anyukája 🙂🙂🙂
2018. nov. 30. 13:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mennyi ideig, hány napig tartott a vérzés? Illetve mennyire volt nagy mennyiségű?
2018. dec. 1. 06:39
 10/15 anonim ***** válasza:

A vérzés 2 napig tartott, teljesen olyan volt, mintha menstruálnék. Elég sok jött. Két nap után már bórdó színű barnás volt. Aztán egy hónapig kitartott. Elmúlt a vérömleny és rendben volt minden :)

Veletek miujság? Remelem rendben van minden :)

2018. dec. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!