Első orvosi vizsgálat nagyon későn van 7-8 hetesen?
Ha 3 hét múlva leszel 7-8 hetes akkor nincs későn az első nőgyógyászati vizsgálathoz. Addigra már minden bizonnyal lesz szívhang is, ha előbb mennél max csak visszahívna később amiatt.
Viszont ha már most vagy 7-8 hetes akkor igyekezni kell, mert 3 hét múlva már 11-12 hetes leszel, addigra pedig már jó lenne ha a kezedben lenne a kiskönyv, amit a védőnő állít majd ki, és ezzel kell majd már menned a 12.hetes UH-ra, ami a legfontosabb első UH!
Én mindenképp megvárnám az első vizsgálatot a hír bejelentésével, mert 12.hétig sajnos sok minden történhet.
Egyáltalán nincs későn, legalább lesz szívhang és nem kell 1-2 hét múlva újra menned.
Ilyenkor hüvelyi uh-t csinálnak és elküldenek az első trimeszteri vérvételre.
Én még nem mondanám el, de én babonás vagyok.
Az első terhességemnél 9 hetesen voltam először, egy árva szóval nem mondta hogy baj lenne. Megnézte ő ultrahanggal és elküldött másnap a kóházban egyre.
Én nem mondanám el, nem babonából hanem mert én ilyen vagyok.
Mindkét terhességet addig titkoltam amíg tudtam hogy kikerüljem a sok jópofizóst, még a szüleimnek is csak a 13. hét körül mondtam el őket.
Tényleg nem késő. Sőt. 7 hetes kor előtt nem igazán érdemes.
Ha szeretnétek, ettől elmondhatjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!