Igaz, hogy a terhesség alatt megszépülnek a nők?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a terhessége alatt nagyon szép dús lett a haja, makulátlan arcbőre volt és a körmei is megerősödtek. Viszont ahogy elkezdett szoptatni úgy elmúlt a "szépség" is hiszen a szoptatással kiadta magából azokat a vitaminokat amik ezeket okozták.
Ebben lehet valami? Ti tapasztaltatok hasonlót?
2019. júl. 6. 14:46
11/14 anonim válasza:
Hát nekem nem változott a hajam, bőröm, körmöm. Ellenben csupa stria a hasam és teljesen sötét a mellbimbóm. De egyiket sem bánom. A stria majd kifehéredik, a mellbimbó színe visszatér és legalább N fog csomókban hullani a hajam.
32. hét
12/14 anonim válasza:
Én semmi szépet nem láttok magamon. A körmöm gyorsabban nő max. A cipőt nem tudok felvenni a lábam nagyon izzad, mindenem fel van dagad a és még hol a vége. De mindenki azt mondja hogy milyen szép kismama vagyok hát a nagy francot 😡
13/14 anonim válasza:
Rám igaz az állítás, mert a bőröm nagyon tiszta, hibátlan lett és mivel nem szárad, kisimult lettem. Még alapoznom sem kell. Se egy pattanás, semmi. Lassabban zsírosodik a hajam. Bár így maradna minden! Az ismerősöm sajnos nem szép kismama, piros pattanásos, foltos az arca és a karja. Barátnőm szintén jobban pattanásosodik terhesen, mint azelőtt. A hormonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!