Igaz, hogy a terhesség alatt megszépülnek a nők?
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a terhessége alatt nagyon szép dús lett a haja, makulátlan arcbőre volt és a körmei is megerősödtek. Viszont ahogy elkezdett szoptatni úgy elmúlt a "szépség" is hiszen a szoptatással kiadta magából azokat a vitaminokat amik ezeket okozták.
Ebben lehet valami? Ti tapasztaltatok hasonlót?
Fenét, és utána csak rosszabb lesz!
Túlsúly, striák, vágás, vizeletcsepegés, aranyér, lógó cicik, depresszió, stressz, frigiditás, rossz fogak, töredező haj,...
Nekem is megszépült a böröm mind2 terhesség alatt (most várom a 2.-at), szinte ragyogok. A hajam is mindig feldúsul ilyenkor, mert ugye terhesen nem hullik, de nekem eleve nagyon dús, szóval ilyenkor már túl dús is. :)
Szülés után elvesztettem a felesleges hajat, meg visszajöttek kisebb börhibák. Gondolom, most a 2.-nál is így lesz, ha megszülök.
Nekem a bőröm és hajam határozottan szebb lett, DE az összhatás nyilván nem :) Csinosabb vagyok amikor nem várok babát, állatra is (nyilván), S mivel nem-terhesen szolizni szoktam ritkán ezért van egy egészséges barna színem, terhesség alatt azonban hypo reklám vagyok.
Szóval szokás mondani hogy a kismamák sugárzóak, de azért a terhesfotóim meg az előtte és utána készült fotóim közt zongorázni lehet a különbséget, nem-terhesen egyértelműen "jobb nő" vagyok.
(3. gyerekemet várom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!