Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szenvedett a pici babám?

Szenvedett a pici babám?

Figyelt kérdés
10 hetesen vetéltem el, mert a szervezetemben nem volt megfelelő mennyiségü progeszteron, ami a pici fejlődését segiti. A 6. hétig még a petefészek termel annyit, hogy megtapadjon a pete, és elkezdjen fejlődni, de a 6. héttől, fokozatosan átveszi ezt a szerepet a méhlepény. Nekem nem tudta. Szóval a 6. jéttől szenvedhetett a babucim a 10 héti, amikor meghalt?
2008. nov. 13. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sajnálom,ami veled történt.Tudom ez sovány vigasz.Véleményem szerint azok az embriók még nem szenvednek.Ne haragudj,de én igy gondolom.Nekem is volt elhalt terhességem.Remélem mihamarabb rendbejössz és szülsz egy egészséges babócit......
2008. nov. 13. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Sajnálom, de ilyenre kérlek ne is gondolj! Elviekben egy kutatás kimutatta, ha egy 8 hetes embiró talpát megcsikiznék, akkor összerándulna neki, mert érezné, szóval elviekben onnantól kezdve éreznek fájdalmat, de szerintem ezzel ne foglalkozz. :(
2008. nov. 13. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a veled történteket,még nagyon friss a "seb" a lelkedben azért gondolsz ilyeneket,ne edd magad!szerintem nem szenvedett,de a tudományos magyarázatát nem tudom.Nem kaptál rá gyógyszert,vagy nem tudtad hogy alacsony a progi szinted?Légyszi ird meg mert én is igy vagyok csak nekem a 8.hétben kiderült és kaptam gyógyszert de még 1 hét rettegés-akkor lessz UH.Légy erős ezt kivánom!
2008. nov. 13. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
A3. válaszoló vagyok azt szeretném kérdezni a terhességi tüneteid meg voltak?Nem érezted hogy vmi baj van odabenn?
2008. nov. 13. 17:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem voltak terhességi tüneteim, nem volt reggeli rosszullét, szédülés, stb. Kérdeztem az orvost, hogy normális, de ő azt mondta igen, én meg azt hittem hogy csak nem bántja Anyát a pici. Én nem tudtam, hogy baj van a hormonjaimmal, csak a vetélésem után derült ki! Annyi volt csak gyanus, hogy a 6.héten volt egy UH, és azon csak 3mm volt a babukám, amikor már 12 mm kellett volna legyen. Az orvos erre sem mondott semmitt!
2008. nov. 13. 17:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló. Ha mész a 9. héten UH-ra ird meg nekem hogy mi volt, hogy jól vagytok-e! Köszi előre is Az email cimem: renault69@freemail.hu
2008. nov. 13. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Köszi hogy ilyen hamar válaszoltál a jövö héten magyek UH-ra már 1 hete nem alszom hogy vajon él-e még a babám és egyáltalán mi van vele.feltétlen irni fogok privát ,üdvözlet neked
2008. nov. 13. 18:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem volt semmi barnázás és vérzé, akkor minden bizonnyal él még a picikéd, csak azt kell kizárni, hogy a hormon hiány miatt rendesen tudott e fejlődni, és nincs viszamaradás a fejlődésében, vagy retardáció. Ő ebből a hormonból táplálkozik, és ez segiti a sikeres fejlődésben is. Az én babámnak a hormon hiány miatt nem fejlődtek ki a kezei, meg a lábacsái sem! Egyszerűen, csak a kis feje meg a kis teste volt meg, a végtagjai nem fejlődtek! De nem akarom a frászt rád hozni, biztos minden rendben van vele odabent, és jól érzi magát Anyával. Esetleg elmehetnél egy soron kivüli UH-ra, azért azt hiszem kell 2000ft fizetni! Sok sikert! Minden rendben lesz!
2008. nov. 13. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Már csak kibirom ezt a 4 napot,de nincs amugy semmi bajom sőt a hányásom is meg van de olvastam már olyat hogy elhalt a baba és csak a petezsák fejlődött minden tünete meg volt és a 12 hete UH-án látták hogy már 2 hete nem élt a baba.Szóval ettől félek nagyon.Neked már meg csinálták a müszeres befejezést?
2008. nov. 13. 18:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, ma egy hete történt pontosan a vetélés, és aznap este fél 8 után meg is műtöttek. De most is szigorú ágynyugalmat irt elő az orvos, mert a műtét után nem törődtem magammal, kész voltam, és bevérzett a méhem, amire kaptam méhössze huzó gyogyit, és lélekben felkészülök a következő műtétre, ha nem húzódik össze, ami holnap lesz.
2008. nov. 13. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!