Szenvedett a pici babám?
Figyelt kérdés
10 hetesen vetéltem el, mert a szervezetemben nem volt megfelelő mennyiségü progeszteron, ami a pici fejlődését segiti. A 6. hétig még a petefészek termel annyit, hogy megtapadjon a pete, és elkezdjen fejlődni, de a 6. héttől, fokozatosan átveszi ezt a szerepet a méhlepény. Nekem nem tudta. Szóval a 6. jéttől szenvedhetett a babucim a 10 héti, amikor meghalt?2008. nov. 13. 15:19
1/11 anonim válasza:
Szia!Sajnálom,ami veled történt.Tudom ez sovány vigasz.Véleményem szerint azok az embriók még nem szenvednek.Ne haragudj,de én igy gondolom.Nekem is volt elhalt terhességem.Remélem mihamarabb rendbejössz és szülsz egy egészséges babócit......
2/11 anonim válasza:
Sajnálom, de ilyenre kérlek ne is gondolj! Elviekben egy kutatás kimutatta, ha egy 8 hetes embiró talpát megcsikiznék, akkor összerándulna neki, mert érezné, szóval elviekben onnantól kezdve éreznek fájdalmat, de szerintem ezzel ne foglalkozz. :(
3/11 anonim válasza:
Sajnálom a veled történteket,még nagyon friss a "seb" a lelkedben azért gondolsz ilyeneket,ne edd magad!szerintem nem szenvedett,de a tudományos magyarázatát nem tudom.Nem kaptál rá gyógyszert,vagy nem tudtad hogy alacsony a progi szinted?Légyszi ird meg mert én is igy vagyok csak nekem a 8.hétben kiderült és kaptam gyógyszert de még 1 hét rettegés-akkor lessz UH.Légy erős ezt kivánom!
4/11 anonim válasza:
A3. válaszoló vagyok azt szeretném kérdezni a terhességi tüneteid meg voltak?Nem érezted hogy vmi baj van odabenn?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem voltak terhességi tüneteim, nem volt reggeli rosszullét, szédülés, stb. Kérdeztem az orvost, hogy normális, de ő azt mondta igen, én meg azt hittem hogy csak nem bántja Anyát a pici. Én nem tudtam, hogy baj van a hormonjaimmal, csak a vetélésem után derült ki! Annyi volt csak gyanus, hogy a 6.héten volt egy UH, és azon csak 3mm volt a babukám, amikor már 12 mm kellett volna legyen. Az orvos erre sem mondott semmitt!
2008. nov. 13. 17:55
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló. Ha mész a 9. héten UH-ra ird meg nekem hogy mi volt, hogy jól vagytok-e! Köszi előre is Az email cimem: renault69@freemail.hu
2008. nov. 13. 17:58
7/11 anonim válasza:
Köszi hogy ilyen hamar válaszoltál a jövö héten magyek UH-ra már 1 hete nem alszom hogy vajon él-e még a babám és egyáltalán mi van vele.feltétlen irni fogok privát ,üdvözlet neked
8/11 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem volt semmi barnázás és vérzé, akkor minden bizonnyal él még a picikéd, csak azt kell kizárni, hogy a hormon hiány miatt rendesen tudott e fejlődni, és nincs viszamaradás a fejlődésében, vagy retardáció. Ő ebből a hormonból táplálkozik, és ez segiti a sikeres fejlődésben is. Az én babámnak a hormon hiány miatt nem fejlődtek ki a kezei, meg a lábacsái sem! Egyszerűen, csak a kis feje meg a kis teste volt meg, a végtagjai nem fejlődtek! De nem akarom a frászt rád hozni, biztos minden rendben van vele odabent, és jól érzi magát Anyával. Esetleg elmehetnél egy soron kivüli UH-ra, azért azt hiszem kell 2000ft fizetni! Sok sikert! Minden rendben lesz!
2008. nov. 13. 18:20
9/11 anonim válasza:
Már csak kibirom ezt a 4 napot,de nincs amugy semmi bajom sőt a hányásom is meg van de olvastam már olyat hogy elhalt a baba és csak a petezsák fejlődött minden tünete meg volt és a 12 hete UH-án látták hogy már 2 hete nem élt a baba.Szóval ettől félek nagyon.Neked már meg csinálták a müszeres befejezést?
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, ma egy hete történt pontosan a vetélés, és aznap este fél 8 után meg is műtöttek. De most is szigorú ágynyugalmat irt elő az orvos, mert a műtét után nem törődtem magammal, kész voltam, és bevérzett a méhem, amire kaptam méhössze huzó gyogyit, és lélekben felkészülök a következő műtétre, ha nem húzódik össze, ami holnap lesz.
2008. nov. 13. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!