Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Októberre kiírt kismamák,...

Októberre kiírt kismamák, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Bírjátok még a munkát? És a meleget? Beszereztétek már a babának szükséges dolgokat?
2019. júl. 4. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

November eleje ugyan, de azért válaszolok :)

Eddig csak babakocsit meg egy-két rugdalózót vettem. A munka jó, a meleg nem, de a melóhelyen legalább Hűvös van.

2019. júl. 4. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinten november eleje, az elso gyerek miatt mar majdnem minden megvan, meg ami hianyzik: szoptatos fotel, azsiai bili EC-hez, kameras bebior.
2019. júl. 4. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Október 14. Itthon vagyok a 2 évesemmel, úgyhogy bírni kell a tempót 😂 Néha azt is elfelejtem, hogy terhes vagyok, csak ha megrúg a baba, akkor kapcsolok 😂😂
2019. júl. 4. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Szuperül érzem magam, a melegben ugyan hamar elfáradok, de egyelőre semmim nem fáj :) október 18. A kiírt dátum
2019. júl. 4. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Október 27-re vagyok kiírva :) Sok ruhát kaptunk ismerőstől amik az ő babáján nem is voltak úgyhogy már csak pár melegebb ruhadarabot kell beszereznünk a kiscsajnak de a rucikon, cumin, cumisüvegen kívül még semmit nem vettem. Augusztusban költözünk úgyhogy majd utána rendezzük be a babaszobát és veszünk meg mindent :)
2019. júl. 4. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és a meleggel annyira nincs bajom 😀 Utolsó voltam
2019. júl. 4. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Munkát már nehezen, meleget viszonylag jól. ;) Csodaklassz babakocsit kaptunk keresztlányoméktól, ruhák maradtak a nagylányról.

Ágynak, festésnek örülnék, ha apa nekiállna, de sok a dolga. :) Október 25.-e környékére várjuk a kiskisasszonyt.

2019. júl. 4. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Okt.végére várjuk, már most hatalmas a hasam. Ma egész nap jöttem-mentem és makd leszakad a 2 lábam. Nem dolgozom az elejétől, veszélyeztetett vagyok, de hála a jó égnek, meg a sorsnak, semmi problémám. Csak ruhákat kellett beszereznem szinte, azt meg vettem egy használt, de nagyon szép ruhacsomagot 10ezer forintért... A többi dolog unisex a kislányomé meg unokahugié volt. :)
2019. júl. 4. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!