Októberre kiírt kismamik hogy vagytok?
1/18 A kérdező kommentje:
Most elkezdtem a vérhigitó injekciot is és betaloc zok-ot is szedek söt köldöksérvem van :( elég sok midnen összejött igy a 4ik gyerköcnél.sajna igy 3 melett elég nehezen birom,de alig várom már hogy lássam a kistündérkét.
Igaz, egy hónappal későbbre vagyok kiírva, viszont kecskeméti vagyok. :)
Nekem már a 12. héten megmondta, hogy fiú, a 18. heti ultrahangon meg a képünkbe is tolta a kukacot, még fotót is kaptunk róla. :) Eredetileg kislányt szerettünk volna, de már nagyon örülök, hogy fiú. Az apja meg naná, hogy dagad a büszkeségtől.
Egyelőre nagyon jól vagyok, szinte nincs is tünetem, de a 18. hétig hánytam. :( A hányások elmaradnak, de a húsundor továbbra is megvan, próbálom mással ellensúlyozni.
Mirella nagyon szép név!
2014. júl. 7. 14:47
Sziiiiia!
Szintén október 17! :) Mi valentin napkor tudtuk meg, ráadásul nem terveztük mert a kisfiúnk még eléggé kicsi, most 15 hónapos. Kislányunk lesz ha a következő uh-ra nem növeszt fütyit (ahogy te is írtad). Linettnek fogjuk hívni. A 18. héten tudtuk meg hogy kislány lesz.
Én ezt a terhességet nagyon rosszul viselem, az első 14 hét hányingerrel-émelygéssel teli volt, azóta ezek elmúltak de állandóan fáj valamim, nappal fáradt vagyok, este meg nem tudok elaludni. Állandóan ver a víz, ebben a melegben majd meg döglök. :)
A kisfiammal semmi bajom nem volt.
4. baba? Ez igen. :) Terveztétek? Nagy lehet az öröm 3 fiú után. :)
2014. júl. 7. 15:02
Szia. Október végére várom a 3. Babámat. Van 2 fiam. Most viszont kislányt mondtak a 16-20 dik héten is. Hát majd meglátjuk. Ha így marad akkor Noémi lesz. A második fiamnál is ez volt a lány név. A terhességgel minden rendben. Igaz eddig se volt nagy étvágyam de ebbe a melegbe meg szinte semmi. A dinnye az ami most megy.
2014. júl. 7. 15:02
5/18 A kérdező kommentje:
jaj de örülök hogy nem vagyok egyedül.nem nem lett tervezve nagy meglepetés volt mert megszakittásal még védekeztünk is vagyis mi azt hittük hogy védekezünk :D aztán bizony volt vacila :D Hát nekem is van bajom rendesen.a dinnye amit ilyenkor nyomatok én is.de ö vele vagyok a leglustább :D a fiukkal nagyon birtam a kiképzést vele nem igazán :/ meg a kajálási szokás na az aztán egy történet.:D
Én oktober vegere varom a 2. Babánkat(fiú) van már egy 3 éves lányunk. Mi a 13. Hettöl tudjuk h fiú:) szuperül vagyok, jobban viselem mint az elsöt(ott a vegere toxemias is lettem:S) viszont ebben a melegben durvan vizesedik a labszaram:( a hasam már most akkora mint anno a 32. Heten:S eddig egy kiló plusznál járok.( tulsulyos is vagyok, szoval odafigyelek...) ti mennyi hizasnal jartok már?
2014. júl. 7. 17:35
7/18 A kérdező kommentje:
hát én plusz 10nél tartok :/ én még nem dagadok bár viszeres vagyok és szurom is magam minden nap.én nekem is elég nagy a hasam,bár midnegyikkel az volt :D
4- es vagyok. Én még nem sokat híztam. 3 kilót. De nem tudok nagyon enni. A gyümölcs ami megy minden mennyiségben. Vizesedni én sem vizesedek. A fiúknál nagyon vizes volt a lábam. Hátha a kislánynál nem lesz ilyen.
2014. júl. 7. 22:38
Ti hol laktok? Vagy hol fogtok szülni.
2014. júl. 7. 22:38
6-os vagyok. Nekem a lanyommal is vizesedett anno a labam:)
En külföldön szülök, németben. Mi VBAC-ra készülünk(csaszar utani hüvelyi szülés). Itt tamogatjak mig otthon Nyiregyen ahol az elözöleg szültem, ott progicsaszaroznanak...:S
2014. júl. 8. 07:21
Kapcsolódó kérdések: