Októberre kiírt kismamik hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2014.okt.17.re vagyok kiirva.most megyek cukorra 4ik baba.Ti hogy vagytok?mitek lesz és mikor tudtátok meg?Mi kecsón 4dn voltunk ott kislányt mondtak 3fiam van otthon :) Mirella lesz a neve de már most izgulok a 32hetes uh miatt nehogy kukacot növesszen :)2014. júl. 7. 14:37
11/18 A kérdező kommentje:
Én baján szülök! :) Nagyon felháboritonak tartom hogy elvették a 26hetes uht.és csak 32 hetesen lesz uh.....
2014. júl. 8. 07:48
12/18 anonim válasza:
Sziasztok. Én október 9-re vagyok kiírva, úgy néz ki, kislányunk lesz, már van egy 4 éves fiúnk is.
Jól vagyok, egyenlőre nincs különösebben panaszom.
Pest megyében élek, a Szent Imrében fogok szülni.
Amúgy nálunk nem is volt 26 hetes Uh, a 18 hetes után 28-30 a következő.
13/18 anonim válasza:
4- es vagyok. Én Fehérváron fogok szülni. Programozott császár lesz.
14/18 anonim válasza:
Nyiregyen sincs 26 hetes uh... De itt nemetben sincs... Csak a 32 hetes a 21 hetes utan.
15/18 A kérdező kommentje:
5éve szültem az elsöt és utánna két évente itt volt mindig.most vették el inenn is...mind a 3at simán szültem hát szeretném öt is.
2014. júl. 8. 16:12
16/18 A kérdező kommentje:
cukorterheléssel hogy álltok??? hát nekem aztán meglepö volt elsö 3-al nem volt ilyen.3,9 éhgyomri aztán a 2óra mulva levett 3,5 :D mostmár tudom miért vagyok ujabban rosszul ...képezelm milyen ha leesik a vércukrom :D hipoglikémia
2014. júl. 15. 16:29
17/18 anonim válasza:
Én is így jártam hogy a terhelt cukrom kevesebb volt. És még mehetek a 28- dik héten is újra.
18/18 A kérdező kommentje:
hát nekem egyenlöre nemmondták hogy menjek ujra.még zárt méhszájam van de már a doki figyelmeztett h ahogynyilok befelé....mert az injekcio miatt nem szabad ezzel játszani mert ha megindul a szülés elvérezhetek.miost az van hogy ha nem nyilok a 39iken befekvés és inditás bár ettöl annyia nem félek mert 3ikom is elöbb jött és tudtam mikor nem szabad szurit adnom magamnak.amugy keményedések szurkálások csak akkor ha nem szedem a magneziumot amugy napi 4et szedek kb.calciumot is tabi formájában mert az alacsony . meg a többi gyogyszit.nem baj nem soká vége :) A HIDEG FRONTOT NEM SZERESSÜK VISZONT!!! TI HOGY VAGYTOK?
2014. aug. 3. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!