Októberre kiírt kismamák hogy vagytok?
vacakul. Tegnap fel-le ugrált a vérnyomásom, egész nap volt jóslóm, alig álltam a lábamon. Nem tudom mi történt hirtelen.
35 hkm
Napok óta fáj a punci csontom, úgy megyek, mint egy kacsa. Állandó hőhullámaim vannak és hiába kenegetem, sajnos brutális viszeres lett a lábam. Úgy érzem , hogy örökkön örökké terhes leszek. 😝
34+2
Akkor együtt szenvedünk :))))
A szeméremcsont nekem is fáj, az előzőnél szét is nyílt, gondolom most is ez várható.
Ti hogy alszotok?
Hasonló gondokkal küzdök én is...
Az alvás?? Hát... Alszok 3-4 órát, többet nem bírok....mindenem fáj.
Reggelre így is úgy nézek ki a sok vízťől mint egy alkoholista...
2. Vagyok
Alvás. Megy az,csak vergődve,milliószor s.ggel dobálva magam :D
Sziasztok. Nemsokara itt az október! Nyugii 🙂
Ma en sem voltam a toppon ezert nem mentem be dolgoznj viszont holnap zarasig leszek reggeltol 😕 Nemtudom mennyire fog menni. Szendvics bárba dolgozok de mar egyre nehezebben megy az egesz napos allas. Napkozben jobbat tudok pihenni, mint este. Este sokat jar az agyam meg nyomom a hasam meg minden mire elalszok hajnal van, reggel 8kor meg kelek es megyek dolgozni kb zombi üzemmódba de nem akarom kiiratni magam tappenzre mert felek h otthon eltyunulok es a vegen kihuzom a 40.hetig 😀😱 Szeretnem ha a 38.-ra meglenne mondjuk. Most leszek 37 hetes.. Egyebkent sok panaszom nincs. Viszont a szemeremcsontom nekem is faj! Olyan mintha ketté szakadnek ott lent neha. De talan igy konnyebb lesz a szules majd. Nektek elso baba? Nekunk igen, kislany lesz 😊😍 mar alig varjuk!!:-) szerdan voltam ctg-n ott minden oks volt. Hetfon megint doki, majd meglatjuk mit mond. Neha szurkal a hasamba, meg a huvelyemnel olyan rossz de elmulik hamar. Melegem az nekem is van meg sok gyomorsavam altalaban ejszaka.. A baba sokkal nyugodtabb, mint volt viszont neha olyan idetlen pozokat vesz fel, h azt se tudom hogy uljek v alljak 😀
Kitartast mindenkinek!!!:-) Melegem az nincs mar, nalunk mar esos idoszak van.... De nem banom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!