Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes terhes vagyok,...

13 hetes terhes vagyok, begyulladt egy fogam. Mit tudok csinalni vele?

Figyelt kérdés
Egy gennyzacsko lett a foggyokeren, allandoan szivarog (bocsi, ez undi) es rettenetesen faj, ha hozzaerek. A fogorvos nem akar csinalni vele semmit, azt mondta, varjak legalabb mig 15 hetes leszek, a patikaba sem adtak semmi fajdalomcsillapitot. Teljesen kivagyok, mit csinaljak vele?
2019. júl. 4. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én is most pénteken voltam kihúzatni a fogam. Az érzéstelenítő helyileg hat, nem árt a magzatnak. A fájdalom viszont stresszel téged is és a magzatot is, ami nagyobb kárt csinál. 13+4hkm
2019. júl. 4. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 hetes vagyok.Van egy lyukas fogam ami fáj is.5 hetesen voltam vele fogászaton,közölték ha megszülök betömik.Mert terhesen nem röntgenezhetnek,viszont röntgen nélkül nem gyökér kezelik.
2019. júl. 4. 11:25
 13/14 anonim válasza:
Én épp 4 hetes terhes voltam, amikor betömték egy fogamat. Rá pár napra harapásra elkezdett fájni. Visszamentem, doki tett bele gyógyszert és azt mondta, adjunk neki 2-3 hetet, és ha utána is fáj, akkor valszeg ki kell húzni. Kb. 6 hét telt el, de azóta nem mertem ráharapni, mert időközben lett egy hematómám és szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve és nem tudtam volna bevállalni a fogorvost. Viszont én is félek, hogy mi van, ha be van gyulladva és esetleg vetélést okoz... De ezek szerint hiába mennék vissza, úgyse csinálna még vele semmit a 15. hétig?
2019. júl. 7. 09:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Az itteni valaszok alapjan fogorvosa valogatja. Nekem kozben lett meg egy gob a foggyokeren, tehat a kivul is, ami meg nem fakadt ki, es belul is, ami szivarog. 14 hetes vagyok, a jovo heten kihuzatom. Lehet, hogy mentheto lenne, de nem kockaztatom, hogy allandoan problemat okozzon.
2019. júl. 7. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!