Éreztetek már ilyet? Ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal?
Figyelt kérdés
Én hirtelen annyira türelmetlen lettem, hogy csak na. Igaz még csak 30hetes vagyok, de most már alig várom, hogy babázzak. Máskülönben viszont a szüléstől kicsit elkezdtem parázni, mondtam a dokimnak is, de azt mondta nem kell, elég ha ő izgul majd.
2010. júl. 9. 22:30
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én 31 hetes kismama vagyok, és én is egyre türelmetlenebb vagyok. Pedig azért még bőven van idő...és legyen is még odabent legalább 6 hétig! Szinte mindenünk megvan egy-két apróságot leszámítva, és úgy szeretném már a kiságyat is összerakni, és kimosni a kisruhákat, kivasalni, és bepakolni a szekrényébe. De még picit korainak találom. Bár a kórházi pakkom már készen van :-) Biztos ami biztos alapon. (de ne legyen rá szükség).
Én még nem félek a szüléstől, inkább izgatottan várom!
Kislányotok, vagy kisfiatok lesz? Nevet tudtok már? Te hogy állsz a készülődéssel?
2010. júl. 9. 22:48
2/9 anonim válasza:
Én 24 hetes vagyok. Sokszor vannak nekem is hasonló gondolataim. Ma elmentem babakocsit nézni. Totál össze vagyok zavarodva, pedig régen annyira tudtam, mit akarok....először vásároltam a Kicsikémnek. De csak mert jótékony célra ment a pénz. Eddig semmit nem mertem venni...eszembe jut sokszor a szülés is és egyenlőre mindíg azzal ütöm el magamban a dolgot, hogy a Nagymamám 5 gyereket hozott a világra és akkor még epidurál sem volt csak a tanyavilág...aztán még az is eszembe jutott, hogy valahogy csak kijön ha elege lesz a vaksötétből odabenn, csak egy a lényeg, mindenki jó egészségnek örvendjen!
2010. júl. 10. 03:32
3/9 anonim válasza:
Akkor én 15hetesen mit mondjak?:):)
2010. júl. 10. 05:49
4/9 anonim válasza:
Én is türelmetlen voltam anno, míg pocakban volt a Fiam. Sürgettem volna az időt és minő "véletlen", Tökim is türelmetlen lett (velem is). :) Úgyhogy vigyázzatok! :))))
2010. júl. 10. 05:51
5/9 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy nem csak én vagyok ezzel így.Persze nem sürgetek semmit.Az első válaszolónak üzi,hogy kisfiú lesz,a név még nem döntődött el.Lassan már minden meglesz,én már kimostam a ruhákat meg ilyeneket,de még nem vasaltam ki.A kiságyat még nekünk is össze kell rakni,de lesz egy kis tatarozás,úgyhogy majd később.
A 15 hetes kismaminak üzi,hogy nem akarom megbántani,de Azért mi aki már a "vége felé" járunk,jobban izgatottak vagyunk,neked még bőven van időd izgulni.
Mindenkinek jó babavárást kívánok.
Írjatok még!!:-)))
2010. júl. 10. 10:51
6/9 anonim válasza:
Igen, én is így vagyok vele.Szerdán töltjük be a 30.hetet.Olyan hihetetlen, még csak most lett pozitív a teszt.A kórházi csomagomat én is összepakoltam a biztonság kedvéért.Még egy-két dolgot el kell majd rakni, de azért jó, hogy ha történne bármi, csak fel kell kapni.A babának is már szinte mindene megvan, a babaszobába még vennünk kell szőnyegpadlót, és fali dekort.A kiságyat csak azután rakjuk össze mi is.Egy-két cuccot még meg kell venni, de már csak apróságok.Én egyre többet fantáziálok Róla, és nagyon ringatnám már!!!Alig várom, hogy tetőtől talpig végig pusziljam.Szerintem természetes, hogy egyre türelmetlenebb vagy!
2010. júl. 10. 11:23
7/9 A kérdező kommentje:
11:25-ös válaszoló Te mibe pakoltad pontosan a kórházi cuccot?És milyen falidekort tesztek a falra?
2010. júl. 10. 12:12
8/9 anonim válasza:
Egy utazótáskába a kórházi cuccaimat, egy hátizsákba lesz majd az evőeszköz, kaja, víz , fényképezőgép stb.De azt még nem raktam össze.Én úgy tudom, hogy a babának benntre nem kell semmi, mert mindent ad a kórház.Az ő ruhácskáiit majd külön rakom, és majd behozza a férjem.Azért viszek majd popsitörlőt, mellszívót, textilpelust, tejtároló edényt a biztonság kedvéért.Falidekort bababoltban veszünk majd, de pl. teszveszen is vannak nagyon jók, újak is.És ha érdekel, nézd meg ezt:www. csodafal.hu én is gondolkodom még rajta.
2010. júl. 10. 18:01
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi,én is utazóra gondoltam a baba cuccait meg mondtam is már a páromnak,hogy majd ő hozza be.Az oldalt pedig én is megnézem magamnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!