Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem lehet hagyományos...

Miért nem lehet hagyományos negrót enni terhesen?

Figyelt kérdés

Most olvastam itt az egyik hozzászólásban, és érdekesnek találom. Én pár zacskóval megettem.

34 hetes kismama

2008. nov. 13. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hallottam róla ,hogy nem lehet enni!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 13. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ooops nem lehet? Én rendszeresen ettem.
2008. nov. 13. 13:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Az egyik hozzászóló írta arra a kérdésre, hogy torokfájásra mit lehet bevenni. Én is meglepődtem.
2008. nov. 13. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A lap alján van egy kérdés. A dietetikus válaszol rá.

[link]

5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem halottam még erről,de ha valaki tudja megírhatná az okot mert én is nagyon imádom,bár az első gyermekemnél is ettem és se neki se nekem semmi bajunk nem lett!
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megint a pánikkommandó.Grrrrr.Lehet enni.Semmi bajozok nem lesz tőle.
2008. nov. 13. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
En is ettem,mikor meg voltam fazva rendszeresen,azon kivul meg a kocsiba mindig van nallam Orbit is...nekunk sincs semmi bajunk tole....
2008. nov. 13. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan egyél csak. Ez kb. olyan, mint mikor azzal riogatják a kismamát, ha rossz a foga akkor el fog menni a gyerek. Butaság az egész!
2008. nov. 13. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!