Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fürdés terhesen? Lehet vagy sem?

Fürdés terhesen? Lehet vagy sem?

Figyelt kérdés
Lehet strandra, tóra járni ilyenkor? Valahol azt olvasom lehet sőt ajánlott az úszás de valahol pedig az ellenkezőt hogy semmiképp a fertőzés miatt. Most melyik?
2019. jún. 30. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Strandra nem terhesen se mennék, várandósan viszont lehet természetes vizekben úszni.
2019. jún. 30. 19:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Egerszalók/Demjénire gondoltunk ami strand, tó pedig a Balcsi lenne. De fogalmam sincs lehet inkább nem kockáztatok
2019. jún. 30. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Nekem azt mondta a dokim, jogy csak természetes vizekben szabad terhesen fürödni
2019. jún. 30. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
Nekem olyan fura hogy a Balcsiba van gusztusa bemenni valakinek mint a tisztított medencébe. Mindkét helyen lehet gombás, beteg ember, de a Balcsiban úszott már el melletten koton, döglött hal meg kula is.
2019. jún. 30. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Demjénben olyan fertőzést kaptam aminek veseleallas lett a vége. Oda semmiképp...
2019. jún. 30. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet kapni ilyen bugyi szeru akarmit ( nem tudom mi a neve :D) aminek a segítségével nem megy be a viz a huvelybe. Gyogyaszati boltban lehet kapni. En azzal mentem vizbe. Ha zart a mehszaj es tenyleg nem dzsuvas helyre mesz akkor menj. De inkabb tora menj ha lehet valasztani.
2019. jún. 30. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
a nyakdugóról itt senki nem hallot még?
2019. jún. 30. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

A természetes vizeket ajánlják, abból is lehetőleg a tisztábbakat. Főszezonban a Balatonban ki tudja mi van.

Meleg víz, gyógyvíz semmiképp se, akkor inkább uszoda.

Első terhességnél 3-4 hónaposan bementem hideg medencébe, most 7-8 hónaposan sehová, csak elkísérem a gyereket és a parton ülök, még a vízforgatóra se ülök rá. Épp ma kulázott bele valaki a termálvízbe, na ilyenből nem kérek.

2019. jún. 30. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Igen lehet a legtöbb prvos tudja ezt.
2019. jún. 30. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Két hete kérdeztem erről a dokit, azt mondta mehetek, nem vagyok veszélyeztetett. Arra intett csak, hogy a víz ne legyen hirtelen meleg vagy hideg. A fertőzést ha elkapnám, megnyugtatott, hogy terheseknek is vannak gombaölő szerek. Ha összeszednék valamit, jeletkezzek és ki lesz kezelve. 19 hkm.
2019. júl. 1. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!