Fürdés terhesen? Lehet vagy sem?
Figyelt kérdés
Lehet strandra, tóra járni ilyenkor? Valahol azt olvasom lehet sőt ajánlott az úszás de valahol pedig az ellenkezőt hogy semmiképp a fertőzés miatt. Most melyik?2019. jún. 30. 19:07
1/11 anonim válasza:
Strandra nem terhesen se mennék, várandósan viszont lehet természetes vizekben úszni.
2/11 A kérdező kommentje:
Egerszalók/Demjénire gondoltunk ami strand, tó pedig a Balcsi lenne. De fogalmam sincs lehet inkább nem kockáztatok
2019. jún. 30. 19:12
3/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, jogy csak természetes vizekben szabad terhesen fürödni
4/11 anonim válasza:
Nekem olyan fura hogy a Balcsiba van gusztusa bemenni valakinek mint a tisztított medencébe. Mindkét helyen lehet gombás, beteg ember, de a Balcsiban úszott már el melletten koton, döglött hal meg kula is.
5/11 anonim válasza:
Demjénben olyan fertőzést kaptam aminek veseleallas lett a vége. Oda semmiképp...
6/11 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen bugyi szeru akarmit ( nem tudom mi a neve :D) aminek a segítségével nem megy be a viz a huvelybe. Gyogyaszati boltban lehet kapni. En azzal mentem vizbe. Ha zart a mehszaj es tenyleg nem dzsuvas helyre mesz akkor menj. De inkabb tora menj ha lehet valasztani.
7/11 anonim válasza:
a nyakdugóról itt senki nem hallot még?
8/11 anonim válasza:
A természetes vizeket ajánlják, abból is lehetőleg a tisztábbakat. Főszezonban a Balatonban ki tudja mi van.
Meleg víz, gyógyvíz semmiképp se, akkor inkább uszoda.
Első terhességnél 3-4 hónaposan bementem hideg medencébe, most 7-8 hónaposan sehová, csak elkísérem a gyereket és a parton ülök, még a vízforgatóra se ülök rá. Épp ma kulázott bele valaki a termálvízbe, na ilyenből nem kérek.
9/11 anonim válasza:
Igen lehet a legtöbb prvos tudja ezt.
10/11 anonim válasza:
Két hete kérdeztem erről a dokit, azt mondta mehetek, nem vagyok veszélyeztetett. Arra intett csak, hogy a víz ne legyen hirtelen meleg vagy hideg. A fertőzést ha elkapnám, megnyugtatott, hogy terheseknek is vannak gombaölő szerek. Ha összeszednék valamit, jeletkezzek és ki lesz kezelve. 19 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!