Szülés előtti depresszió? Közeledik a nagy nap?
Sziasztok. Most vagyok 37+4 napos és ma már 2. Napja hogy nem tudom vissza tartani a konnyeimet. Mindenért sírok, és apával is össze veszek.
A hüvelyben pedig erős szúró érzésem van.
Kinek volt hasonló tapasztalata? Hány nappal szülés előtt jelentkeztek ezek a fura tünetek?
A párod a párod.
Apád az apukád.
Kapizsi?
Közeledik, 4 héten belül meglesz :)
Én is ilyen voltam a 36 héttől, most 3 és fél héttel később sem szültem még meg
Azért szülés utáni depresszió, mert nem szülés előtt kezdődik. Szörprájz.
Nem, a szülés közeledtével sem lettem házisárkány.
Szülés előtti depresszió nincs, ez csak hiszti.
5ös voltam.
Mindneki milyen kedves ma...
Na nekem kb 2 hettel szules elott volt ilyen aztan mire oda jutottunk inkabb mar csak a "tele a hocipom, balna vagyok, faj a derekam, szorulasom van, elegemvan" érzések vtak meg.
Hat h hiszti nem hiszti ezt te erzed, de a szules utan se azonnal jott ez a depis szakasz hanen kb par hetre ra igy aztan az elegge elkülönítheto ettől.
Nekem qvara faj a fejem es anyukam szerint hnap dogmeleg aztan meg huvosebb lesz. Lehet ez a változékony ido visel meg inkabb nem.?
A huvelyi szuras lehet attol h nyilik lassan a mehszajad, de ettol még nem fog valszleg hnap megindulni a szules ha a sajat példámat nezem mert jekem az is mar boven szules elott hetekkel kinyilt es mire bementem a szuleszetre 4 ujjnyi volt tok nulla fajasokkal.
39 hetes vagyok ma de semmi előjele annak,hogy mindjart szülök.Sőt...egész terhességem alatt nem sírtam,nem depiztem.És most sem fogok már,hiszen életem legszebb időszaka következik.
Nem volt zökkenőmentes ez a 39 hét...sőt.De mindig talpon maradtam.
Próbálj meg te is és ne most ess össze amijor igazán szükség lesz az erődre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!