Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elsőnek terhességi diabétes...

Ha elsőnek terhességi diabéteszem volt biztos hogy másodjára is előjön? Akinél elsőnek volt hogy alakult a következő terhesség?

Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem elöjött. 12. héten már csinálták a terhelésest az előzmények miatt és onnantól diéta, ellenőrzések
2019. jún. 30. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem is, 8. hêten már terheltek.

3. babát várjuk, már a próbàlkozás előtt magas volt a cukrom...diétázhatok egész életemben.

2019. jún. 30. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
*nekem is
2019. jún. 30. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel épphogy a határ fölött volt az érték, 180ch diéta kellett, a másodikkal a terhelés a határon volt, úgyhogy úgy nézett ki hogy megúsztam, de a 34. héten az orvos elküldött cukorprofilra, 8 felett volt picit az egyik érték, egyből 180ch ismét és, hetente diabetológia és napi 3x1 inzulin.

A diabetológus azt mondta, hogy ha az elsőnél volt az nem jelenti azt, hogy a többinél is lesz, csak nekem pl így jött ki

2019. jún. 30. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Elsőnél volt, 150 g ch diétára fogtak. A másodiknál már a 16. héten kellett terhelésre mennem, de akkor jó volt a cukrom, a 24. héten pont határon volt, úgyhogy onnantól megint diéta. Sajnos nagyon nagy eséllyel alakul ki a következő terhesség alatt, pedig én fogytam 12 kg-ot a következő terhességig és rendszeresen tornáztam végig, mégis kijött újra.
2019. jún. 30. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is előjött második terhesség alatt is. Próbareggelizős terhelés 12.héten volt, annak jo lett az eredménye, de mértem magamnak folyamatosan és diétáztam. 24 hetesen a cukroa löttyös terhelés tized pontossággal annyi lett mint az első terhességnél. Diétáztam végig. Előbb 160.grammos majd 180 grammos diétám volt.
2019. jún. 30. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves 2., megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
2019. jún. 30. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok, 35 éves leszek.
2019. jún. 30. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2019. jún. 30. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!