Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetseges hogy hallottam a...

Lehetseges hogy hallottam a szivhallgato gepemmel mozogni a babat?

Figyelt kérdés
Par napja hallom a baba szivhangjat.A 10 het 4. napjatol.Tuti hogy az o szivhangja mert teljesen mas mint az enyem es nagyon gyors.Ma toltottuk be a 11 hetet es eggel meghallgattam.Nem mozditottam a gepet mert gyonyorkodtem benne es hirtelen recsego ropogo hangot hallottam,mintha mozgott volna.Lehet hogy tenleg azt hallottam hogy mozgolodott?Hallottam mar ilyen suhogo hangot is az mi?Nagyon boldog vagyok!Ha igen akkor ma mar szep napom lesz!!!!!!!!
2008. nov. 13. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,lehet,h azt halottad.a susogó hangok szerintem a belek mozgását jelzik.hisz a baba állandóan mozog.KÉRLEK,h ird meg az elérhetőséget,ahol ezt vetted.Előre köszi.....
2008. nov. 13. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat a gond az hogy kulfoldon vagyok es itt rendeltuk neten.Ebay-nek hivjak az oldalt.Vannak hasznalt es uj dolgok is.Mi ujonnan vettuk de sokkal olcsobb mint ha boltban venenk.De szerintem magyar orszagra nem szallitanak.De gondolom otthon is vannak ilyen oldalak.Neten mindig olcsobb!Remelem tudtam valamit segiteni!Minden jot!
2008. nov. 13. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én itt találtam ilyen gépet.

[link]

2008. nov. 13. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdemes rákeresni, mert nagyon sok eladó külföldre is postáz az ebay-ről, Magyarországra is.

A belinkelt babasounds készülékkel kapcsolatban annyira felhívnám a figyelmet, hogy azzal csak a harmadik trimeszterben hallható a szívhant, a hetedik hónaptól.

2008. nov. 13. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem Angelsound van.A 12 hettol irta hogy lehet majd hallani.De en mar a 10.het 3.napjatol hallom kis keresgetes utan!Bar azt mondta a doki hogy ez alkattol is fugg!!!Nekem is meg nagyon alul van de neha itt neha ott es hallhato!!Sok sikert a hallgatashoz!;-)
2008. nov. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!