Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelezhetnek-e rá, hogy...

Kötelezhetnek-e rá, hogy terhesség alatt menjek fogorvoshoz? Amikor én nem akarok, mert félek! Nagyon stresszes lennék! 9 hetes manós.

Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 11:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
ez való igaz, hogy illene elmenni, de van akit nagyon stresszel, és ezért nem akar. Én is ilyen vagyok, remeg a gyomrom, rosszul vagyok, már ha kintről a váróból meghallom a fúró hangját... igyekszem épp ezért jobban vigyázni a fogaimra! Persze el fogok menni a fogorvoshoz, de csak a pecsétért! Kezelést nem engedem!
2008. nov. 29. 11:57
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mindenki így van vele. Azonban ha az ember terhes, akkor a baba érdekeit kell nézni, és itt az az érdek, hogy egy rossz fog ne okozzon vetélést, vagy koraszülést. Annak a fél óra stressznek kisebb káros hatása van, mint a koraszülésnek...
2008. nov. 29. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!