Kötelezhetnek-e rá, hogy terhesség alatt menjek fogorvoshoz? Amikor én nem akarok, mert félek! Nagyon stresszes lennék! 9 hetes manós.
11.59-es: ez csak kifogás. Az érzéstelenítő NEM árt a babának. Ha ártana, akkor megvárnák a terhesség végét a kezeléssel.
Ennyi erővel ha megbetegszel nem veszel be semmilyen gyógyszert, hiába mondják az orvosok, hogy nem árt a babának?
13:41-es!
Itt mindenki a saját tapasztalatát, véleményét írja le.
Nekem ez a megláttásom, ha neked ez nem tetszik bizonyára azér van, mert téged tutti, hogy terhesen kezeltek! Az igazad véded, amit csak azért teszel, hogy magadat megnyuktasd.
Ha nem fáj a lyukas fog, akkor minnek adasak be maganak injekciót!Megvárom, hogy megszülesen a baba, majd utána.
Én vitamint szedek, ezáltal erős az immunrendszerem,sokat vagyok friss levegőn is így nem betegszem meg! Ezért nem veszek be gyógyszert se és ha megfáznák akkor sem vennék be, mert hagyományos módon is meg lehet gyógyúlni! Manapság meg kapható homeopátiás szer is.
Ha én nem akkarok ártani a kisbabámnak, feleslegesen beszedett gyógyszerekel az az én döntésem.
Gondolkodj már el ezen és csak utána okoskodj!
11:59-es voltam.
1 pecsét kell a kiskönyvbe.
Amúgy ha félsz, ha nem, jobb ha megnézeted a fogaidat, kezelteted, mert terhesen jobban fognak romlani, és esetleg mire szülni fogsz, olyan rosszak lesznek, hogy húzni kell majd őket.
Mindenki addig húzza, ameddig bírja...
Sokat ér a baba egészsége, fogat lehet pótoltatni, egészséget nem lehet.
Nem szép a híányos fogsor, de megoldható.
15:46-os: te egy nagyon buta nő vagy. Még helyesen írni sem tudsz, de mindegy...
Nem, én sem kezeltettem a fogaimat a terhesség alatt, mert jók voltak! Tehát nem a saját megnyugtatásomra mondtam, hogy nem okoz bajt az érzéstelenítő, hanem mert tényleg így van.
Amúgy, ha nem tudnád, egy rossz fog akár VETÉLÉST vagy KORASZÜLÉST is okozhat, úgyhogy te csak ennyire gondolsz a babádra. Ezért mondom, hogy ez csak kifogás. De ha te ezt elfogadható kockázatnak tartod, a semmilyen káros hatást nem okozó érzéstelenítő injekcióval szemben, az a te meg a babád baja.
19:50-es te aztán tényleg magadból indulsz ki!
Ha nem vetted volna észre én a 11:59-es válaszomat a kérdezőhöz írtam, de ha te vaksi vagy arról én nem tehetek!
Egy elhalt fog nem okoz problémát, szülés után is ki lehet húzni. A rossz fog akkor okoz problémát ha gócos! Ezt se tudtad okoska, csak a szád nagy!
Tehát a KORASZÜLÉST és a VETÉLÉST a gócos fog okozza, na meg számos tényező befolyásolja még a dolgot.
A kisbabámat szeretem és védem ebből látszik, hogy minden olyan dologtól védem ami szerintem káros lehet!Külön
A rossz fogat lehet később pótolni.
Neked a fogaid lehet hogy szépek meg egészségesek és így nem kell kihúzni, injekciózni és pótoltatni, de a felfogásod analfabétáé, ha semmit sem értesz meg, és azt nem lehet orvosolni!
Hát ez a vita aztán teljesen abnormális.
Semmi sem kötelező. Nőgyógyászhoz járni sem az. Szülni sem az. Ha a fogai egy kismamának tönkre mennek terhessége alatt, az megcsináltatni sem kötelező. Az, hogy anyukának nem lesz egy ép foga sem esetelg (Mert gondolom, ha egészséges panaszmentes fogakkal nem megy el valaki egy szűrő vizsgálatar, majd ha fáj, akkor miért menne el. Akkor biztos lesz mitől félni is - fúrás tömés, fog húzás), az NEM befolyásolja a baba egészségét.
Ugyanis a magzat elvesz mindent az anya szervezetéből amire neki szüksége van! a kálciumot is, azt meg a legegyszerűbben a fogakból, ha ott már nincs elég, csak akkor jönnek a csontok....
A fogászati vizsgálatot (csakúgy mint az ekg-t is) a kismama érdekében javasoltak.
good luck!
2 gyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!