A doki még csak petezsákot látott. Hány hetes lehetek?
Figyelt kérdés
Szerinte 3-4 hetes. Most ez a babóra érthette, vagy a terhességre. Szerintem 6 hetes vagyok, május 28-án volt meg utoljára.2010. júl. 9. 16:25
1/12 A kérdező kommentje:
15x12 mm-es a petezsák.
2010. júl. 9. 16:26
2/12 anonim válasza:
Attól még lehet kisebb a terhesség. Lehet késői pé-d volt. Ilyen korban még néhány nap eltérés is sokat számít. Kb. 5 hetes lehetsz.
3/12 anonim válasza:
Nálam 5hét pár naposan 13 mm-es volt a petezsák.
Szerintem 5-6 hét között lehetsz.
A kalkulátorok szerint 6. hétben vagy.
Milyen hosszúak voltak a ciklusaid?
4/12 anonim válasza:
Szia. Én 4 hetesen voltam uh-on és a petezsákban már látszott a babó, de nekem meg pont hamarabb volt peteérésem azóta is minden uh-on nagyobb.
33hkm
5/12 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim.
2010. júl. 9. 17:09
6/12 anonim válasza:
Nekem 6+3 hetesen már CRL-t is tudott mérni. Szerintem is késői pé-d volt, ezt nem befolyásolja a ciklushossz... kb 4 hetes lehetsz
7/12 anonim válasza:
Nekem 5+0 hetesen 5mm-es volt a petezsák.
5+6 héten már maga az embrió volt 5mm, a petezsák 2cm körüli.
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor neked elég picike volt, ha nekem most 15x12mm.
2010. júl. 9. 19:33
9/12 anonim válasza:
Szia! Nekem májús 30.-án volt meg utoljára a menszeszem. Ma voltam ultrahangon és csak a petezsákot látta nekem is az orvos, az mondta hogy jövő hét szerdára már mindenképp kellene látni az emriót is. DOki szerint 5+6 hetes lehetek szerintem 4.
10/12 anonim válasza:
5+5 hetesen 8 mm-es petezsákom volt, 8+3 hetesen meg 16 és 18 mm-esek voltak az ikrek. Petezsákot akkor már nem mértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!