Ezek alapján minden rendben lehet odabent?
Figyelt kérdés
8+6 naposan voltam utoljára UH-n. Az lőtte lévő napokban pecsételő vérzésem volt, így napi 3-szor szedek progeszteront. Teljesen elmúlt a vérzés, egyedül néha fehéres folyásom van. 11 hetes vagyok most. Szerintetek minden rendben lehet?2019. jún. 27. 13:15
1/3 anonim válasza:
Lehet, ezt senki nem fogja megmondani így ennyi alapján. A külső progeszteron pótlás egyébként is elfedi egy esetleges baj tüneteit, szóval ennyiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
Nemsokára mész 12 hetes UH-ra, addig ráérsz aggódni, úgyhogy inkább nyugodj meg és ne gondolj semmi rosszra.
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt az elején pecsételés, szedtem rá a progeszteront a 12 hétig, utánna fokozatosan el kellett hagyni.
Most 27 hetes a pocaklakó 😍
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként minden leletem tökéletes. Remélem áll meg a szívecskéje,nagyon várjuk őt! Még jöhetnek a vélemények!
2019. jún. 27. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!