Szerintetek nem nagy a babám súlya? 14+2 vagyok vérzés szerint, UH alapján pedig 13+5! Ez így rendben is van! Többi lent:
Figyu!!!
nekem 600 gr-al tippelték kevesebbre a fiamat, majd amikor egy majdnem 4 kilós gyerek jött ki belőlem a doki csak hüledezett....
szerinted mennyire tudnak lemérni egy ennyire pici babát pontosan ???
az is lehet hogy még 40 gr sincs csak ez jött ki most....
tök felesleges ilyen pici babákat lemérni....
amit nem értek h uh szerint még kisebb is a babád mint amennyi vagy mensi szerint mégis ezt a súlyt adta ki....
nah már most itt is elbukott a gép mérése....
2 hét múlva megyek a köv. genetikai uh-ra kíváncsi vagyok, mekkora lesz a bébi:)
érzéseim szerint tényleg nagy baba, mivel már 16 hetes korom óta (azaz másfél hete) érzem rugdosni a picit minden nap, szóval az is lehet, hogy nem középidőben fogant, és már 1-2 héttel idősebb a terhességem. passz
utolsó voltam
14+2-n voltam dokinál 98gram volt a baba súlya - ezt tippelték! :))) - neki napra pontosan 14+2 volt ekkor a kora a méretei alapján. crl 8,3cm, bpd 2,99cm, nt 1,8mm, hc 10,38cm, ac 8,07cm, fl 1,48cm.
egyébként 5nappal jött hamarabb a picifiam, 3050grammal született. és ekkor 14+2-n tippelték meg, hogy fiu lesz.
attól függetlenül még kicsit korai bármilyen következtetést levonni ebből a kezdeti pár grammocskából. hogy majd a legvégén mennyivel fog születni, az még nagyon nagyon sokmindentől függ.
Gratulálok a babához, megtudtad a nemét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!