36 héten has mérete (AC) 2 hetes lemaradást mutat uh alapján. Eddig minden rendben volt. Akinél ilyen előfordult, mennyi időre szült, hogyan? Az orvosom azt mondta, leméri 1 hét múlva, ha nincs fejlődés valószínű császár a betöltött 38 héten.
2! A baba haskörfogatára gondolt a kérdező!
Nálam nem vették ennyire szigorúan, hogy mennyinek felel meg. Legalábbis sosem mondta a dokim. Meg nem is tudják tökéletesen pontosan kijelölni uh-n, ezért kis eltérés lehet.
Ja, érdekességképpen nekem bőven 3 kg fölé tippelte az egyik uh-s doki, és 2,7-tel született a fiam...
Pont most voltam UH-on. Az én babám pocakja is pontosan két héttel van lemaradva. Azt mondta a doki, hogy ha rendesen van áramlás a köldökzsinórban, akkor nincs baj, de ha a baba nem hízik kellően, akkor bizony meg kell indítani a szülést.
Most 32 hetes vagyok.
Utolsó hozzászólónak: köszi a választ.
A többieknek szintén köszi, bár okosabb nem lettem, annyi derült ki, hogy császár ellenesek vagytok. Megjegyzem, én is. VISZONT a kérdésem nem erre vonatkozott, hanem hogy aki járt-jár hasonló cipőben, velük mi van, mi volt, hogy volt.
Ja, és utánaolvasva, azért császároznak inkább, mert a hüvelyi szülés megterhelő a Babónak, igaz, hogy ez inkább akkor érvényes, ha már esetleg csökkentek az előző ultrahangokhoz képest a méretei.
A has elmaradása pedig nem azt jelenti, hogy kisebb a hasa mint a többieknek, hanem a nagysága a Babának, ami arra utal, hogy a méhlepény már nem táplálja. Ezért adnak általában cukrozott infúziót, esetleg tabletta formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!