A CTG a betöltött 36. héten kezdődik?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 13:25
2/5 anonim válasza:
Igen. Én akkor kezdtem. Nálunk hetente 1x kell menni, általában ugyan azon a napon, vagyis ha az első időpontot szerdára kaptad, akkor minden héten szerdán kell menni, terminustúllépés esetén már naponta kell menni. Én 11x voltam, a végén már elég uncsi volt.
3/5 anonim válasza:
Elvileg igen, vagy ahogy az orvos mondja ha esetleg van panasz. Nekem 35+5ön kell mennem először gondolom mert vannak josloim és mindjárt betöltöm a 36ot. de majd meglátom mit mondanak pár nap mulva.
4/5 anonim válasza:
Nekem 38+1 hetesen kellett először mennem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem dokitól és terhességtől is függ ,mert pl itt nálunk ha nagyobb a baba már 34-35 héten kezdik. 2. válaszoló utána számoltam és én kb. 55-60 alkalommal voltam, akkor képzeld el az milyen unanlmas volt. Ikrekkel voltam terhes 34 héten kezdtem heti 2x, 35. héten befektettek napi 1 volt, majd 36. héttől napi 2 és kereken 40 hetesen császároztak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!