Lolcsi29 kérdése:
15 hetessen ujra hányás mivel tudnám csillapítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 15+5 napos kismama vagyok és 5 napja imsét hányással küszködök. De oly annyira hogy eszek,hirtelen megfájdul a gyomrom és ki is jön. Van amikor csak a sav semmi más,pedig szedem a Rennie-t. 9 hetesen be kellet fekűdjek a hányás miatt a kórházba. De azota megint elő jőtek a tűnetek. Voltam tegnap a nőgyógyásznál vedtek vizelet mintát az alapján nem kellet befeküdjek a kórházba mivel nincs aceton a vizeletembe. Szerintettek mivel tudnám csillapítani hogy jobb legyen? Mert igy csak szenvedek.2019. jún. 26. 10:53
1/2 anonim válasza:
Cerucal-t, b6-ot és valamilyen savlekötöt szedtem, mindkettőt doki írta fel, de egy idő után nekem csak infúzióban hatott, úgy viszont nagyon jól müködött.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez inkább csak a sav, én nem hánytam az első trimeszterben és pont így 15 hetesen kezdtem el hányni rendszeresen. De nem csak a sav jött fel hanem az egész mennyiségű étel. Én íratam fel sav lekötött és kerülöm az olyan ételeket amitől sok a savam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!