Akinek sokáig elhúzódott a hányás terhesség elején, mikor és hogyan ért véget?
Ez nem egzakt hogy megosztom a tapasztalatomat hogy a szódabikarbóna kiszedi a fűfoltot és akkor majd neked is. Ha az én tapasztalatom a 15. hétig hányás, az nem jelenti azt hogy neked is ez lesz.
Hányingerre jó a kóla, gyömbér, mustár, sóskeksz.
Hú, én az első gyerekemmel szenvedtem így a harmadik hónapban, kb 4 héten át szüntelenül hánytam, szó szerint dögrováson voltam, nem is tudtam csinálni semmit, csak feküdtem. Enni se bírtam, már csont-bőr voltam. Aztán a negyedik hónapban mintha elvágták volna. Teljesen megszűnt, megjött az étvágyam, és a terhesség végére 20 kilót szedtem fel. Ha jól emlékszem B6 vitamint szedetett velem a doki.
Viszont a második gyerekkel már valamivel jobb volt, arra kidolgoztam egy technikát: ez abból állt, hogy a 3. hónapban, amikor reggel, felkelés után jött a hányinger, akkor nem küzdöttem ellene, hanem úgy üres gyomorra jól kiöklendeztem magam a fürdőszobában. Nem jött persze semmi, csak agyonrángatta a gyomromat, lógott a fejem a csapba, mint egy beteg macskának, de aztán a kiadós öklendezés után egész napra jobb lett. Úgy elviselhetőbb volt, még enni is tudtam napközben. És ez is megszűnt a 4. hónapban. Szóval ne aggódj, van rá esély, hogy elmúlik, és a második gyereknél már könnyebb lesz.
Első na ne mondd. Igenis vannak trükkök, bevált módszerek. Az ember mindent kipróbál, ha már két hónapja megállás nélkül ennyire rosszul van
Többieknek köszönöm. Én is hányással indítom a napot, csak nekem jön is sav. Jövő héten megyek orvoshoz, rakerdezek a sav lekötőre
Fokozatosan lett jobb. Igazabol 16.het korul lett jobb, onnantol voltak jobb es rosszabb napok, hullamzott egesz a 20-21. hetig. Onnantol lenyeges javulas jott. Nem volt mar egesz nap hanyingerem, csak delelott es este, tudtam enni jobban.
Mintha elvagtak volna dolog a szuleskor kovetkezett be 😁
Mindketszer ugyanolyan volt a terhessegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!