Szerintetek van rosszabb a terhesség él? A hányás és örökös hányinger miatt?
Hat ez eleg morbid egy kerdes... sajnalom a lombikos valaszolot, nekem is ez jutott eloszor eszembe, h te felteszel egy ilyen kerdest masok meg kuzdenek a babaert. En is lombikos vagyok, csak a szerencsesebbek kozul. Orulj neki h terhes vagy.
De felelve a kerdesedre igen van rosszabb, millioszor rosszabb, nem is ertem hogy gondoltad ezt a kerdest
Van. Pl. az endometriozis. Nem múlik el 9 hónap alatt, a szüléshez hasonló görcseid vannak minden menstruáció alatt, és az összenövések miatt lehet, hogy teherbe se esel. (Szerencsére nekem sikerült.)
És még azt se mondhatom, hogy ennél rosszabb nincs, mert tudom, hogy sajnos van. :(
Volt missed abom, amikor hirtelen elmúlt a hányinger (is). Volt vetélésem is. És 9 hónapig végig hánytam a terhesség alatt.
Csak egy jótanács: lelkileg könnyebb elviselni, ha elfogadod, hogy ez van, de nem tart örökké. Pontos dátumig kell kibírni, és szülés után ilyen már nem lesz. (Lesz helyette más.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!