Szerintetek van rosszabb a terhesség él? A hányás és örökös hányinger miatt?
Figyelt kérdés
2019. jan. 20. 18:44
11/20 anonim válasza:
16 hetes vagyok.Vészes hányásban szenvedek 11 hete,korházból járok ki be.De mikor anno gyomorfekélyem volt,refluxxal társítva,inkább csinálnám a terhességem így végig,mint amit akkor áteltem.
12/20 anonim válasza:
Számomra a várandósság a legcsodálatosabb dolog, minden percét élvez(t)em mindkettővel és nagyon remélem, hogy lehet még benne részem. Sosem voltam rosszul, kicsit sem.
13/20 anonim válasza:
Pl az is rosszabb, ha nem múlik el a hányinger és végig szenvedsz a 40. hétig. Vagy ha társul hozza aranyer, puffadas, szorulas, kéz zsibbadas, légszomj, gyomorsav, hátfájás, állandó pisiles stb stb készülj fel, mert ha már az elején így ki vagy, a végére meg akarsz halni.
Amúgy egy kevert szorongasos depressziós zavar sztm bármelyik terhessegnel rosszabb. De egy vese görcs is
14/20 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj hogy évek óta generalizált szorongásom van amivel kezelnek mai napig.
2019. jan. 21. 00:38
15/20 anonim válasza:
Nekem sem leány álom.7 hetes vagyok,túl vagyok két vetélésen.Tegnap véreztem...feküdni kell.Én meg úgy érzem magam mint egy nyomorék,de megéri.Imádom.2 éve várunk rá.Engem ami kikészít az a bizonytalanság.
16/20 anonim válasza:
Az ha nem émelyegsz. Az első terhességemnél nem émelyegtem, és elment a babám 8 hetesen. A másodikkal 14 hetes vagyok, állandó barátom a rosszullét. A hormonjaim jól működnek, a babám odabent jól érzi magát. Letojom azt, hogy gyakrabban kell ledőlnöm, mert annyira forog a gyomrom.
17/20 anonim válasza:
Akkor szorongsz a rosszuletek miatt vagy mi?
18/20 anonim válasza:
Van hát. Pl. aki folyamatosan hány, de nem terhes. Hamarosan vége lesz a hányásnak, ne aggódj!
19/20 anonim válasza:
Van
Nagyon sok ennél rosszabb van
20/20 anonim válasza:
Nekem borzasztó, és még csak AZ elején vagyok a dolognak. Olyan beteg vagyok mint a kutya. Nekem ennél rosszabb még nem volt sajnos. Nem is vagyok valami 100%-ig boldog. De peesze a tudat vígasztal, hogy egyszer csak vége lesz, és örülök azért a babámnak. Néha beszélek hozzá, hogy ne nagyon gyötörje az anyját. Legen jó kisbaba. 😱🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!