Sajnos a babámat a 12. hétben elvesztettem mert a genetikai ultrahangon kiderült hogy beteg. A terhességet randkivül rosszul viseltem és nem a hányás ra gondolok. Lehet közé ahoz hogy beteg volt a baba és ez kihatott rám?
Nincs összefüggés. Én a 15. hétig majd megpusztultam és egészséges a babám. Van olyan aki tízen kg-t fogy a terhesség végéig a rosszullétek miatt, mégis egészséges babája lesz.
A rosszullétet megléte vagy annak hiánya semmit nem jelez arról, hogy beteg-e a baba.
Szerintem a baba genetikajanak nincs koze ahhoz hogy van e barmifele rosszulleted terhesseg alatt. Rengeteg no van aki szenved mint a kutya az elejen es teljesen egeszseges gyerek lesz, vagy semmi baja nincs es megis beteg a baba.
Vagy azt hogy erted hogy rendkivul rosszul elted meg de nem a hanyasra fondolsz? Lelkileg erezted rosszul magad? Mert az mar egy erdekesebb szitu. Valoszinuleg orvosilag lehetetlen, hogy azt te barmilyen sejtszinten megerezd hogy beteg a bebi, de en megis hiszek benne, hogy valamilyen anyai oszton ugjan nyomasztja ez ah anyukat anelkul hogy tudna mi is van. El tudom kepzelni hogy megerzed hogy baj van tudatalatt.
De a fizikai rosszulletnek sztem nincs koze hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!