Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lesz szívhang? Csak 5 és fél...

Lesz szívhang? Csak 5 és fél hetesen tudok menni dokihoz.

Figyelt kérdés
Kb. 5 és fél hetesen tudok dokihoz menni, utána szabin lesz 2 hétig, így inkább hamarabb megyek. Számíthatok szívhangra? Illetve mikor kell majd menjek utána megint? Köszi 😊

2019. jún. 22. 14:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

5+0 hetesen csak 4 mm-es petezsákot lehetett csak látni nekem.. Nem mentem volna ilyen korán de gyógyszert kellett iratnom, így rám nézett az orvos.

Ha nincs panasz teljesen felesleges korábban menni, ha magán doki csak kiadod a pénzt, mert szabadsága után úgyis vissza fog hívni.

Tudom izgul az ember meg minél hamarabb látni akarja de hidd el csak kétségek lesznek benned utána is..

2019. jún. 22. 16:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme menni. Az embriót nem érdekli, h az orvosod szabin lesz. A tanácsokat nem hallgatod meg. Akkor meg minek tetted fel a kérdést?
2019. jún. 22. 16:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges. 8hetesen is bőven ráérnél nem fog látni semmit. Én biztos ideges lennék, hogy szívhang nem található mondattól. Boldoggá meg egy petezsák gondolom nem fog tenni. Meg egy kicsit nyugodj le mert kva hosszú lesz ez a 9hónap
2019. jún. 22. 16:52
 14/23 A kérdező kommentje:
Én meg vagyok nyugodva, köszönöm szépen, gondolom a kíváncsiság nem bűn. Nyilván azért tettem fel a kérdést, mert érdekelnek a válaszok. Mivel az asszisztens mondta, hogy inkább most menjek, nyilván hittem neki, mert mint írtam első baba... De ha ennyien írjátok hogy elég 8 hetesen menni, akkor megfogadom. Köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 22. 17:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az asszisztens és ezáltal a doki érdeke az, hogy többször menj :) hidd el, itt a többiek segítő szándékkal írtak, csak van, aki nyersebben fogalmaz. Tényleg csak idegeskedni fogsz, mert valószínűleg nem lesz szívhang. Én 9 hetesen voltam először, tehát 8 hetesen teljesen jó lesz ha mész. Szép babavarast kívánok! :)
2019. jún. 22. 17:44
 16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Valahogy ez a válasz jobban esett a szívemnek :) de én értem a többieket is azért. Köszönöm szépen 😊
2019. jún. 22. 17:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem h.lesz.Nekem 7 hét után lett.
2019. jún. 22. 18:09
 18/23 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem a férjemmel, átrakatom az időpontot :) köszönöm a segítséget mindenkinek :)
2019. jún. 22. 18:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok.Jol tettétek!Hidd el nem jó az a sok ultrahang.Nyilván ha vslami gond van akkor el kell menni.De van olyan h.csak az idegességet okozzák a dokik.Én sztk ba mentem 6 hetesen mert picit barnáztam.Azt mondta a doki van szikholyag petezság egy hét mulva menjek.Vissza mentem,kozlte hogy nincsenek jo hírei,nem fejlődik,fel fig szívodni.Kértem egy magán dokihoz időpontot,5 nap ra rá kaptam.Én meg voltam győződve rola hogy nem jött össze,biztos felszívodott.Erre a magán doki mondja hogy 11 mm es embrio szívhanggal.❤😊Többet sztk ba sem megyek.
2019. jún. 22. 19:19
 20/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, nálunk kritikán aluli az sztk, szóval oda próbálok nem menni :D
2019. jún. 22. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!