Mikortól ereztetek maguatmozgast?
Figyelt kérdés
Kismamák, mikortól ereztetek magzatmozgast? Milyen volt? Hogy írnatok le? És a párotok mikortól látta, érezte?2019. jún. 17. 10:49
11/15 anonim válasza:
Én 17 hetesen éreztem először. Olyan volt mintha megsimítana óvatosan. Ára férjemnek a 23. héten sikerült elkapnia. Azóta talán ha 3szor sikerült. Nagyon megnyugszik az érintésétől. Volt olyan hogy együtt néztük a hasamat hogy rúg, oda tette a kezét és semmire. 😂 Most 29 hetesen olyanokat rúg néha hogy csak pislogok. Még már azt is érzem sokszor ha helyezkedik
12/15 anonim válasza:
17 hetesen éreztem először, ilyen izomrángáshoz hasonlítanám de egyértelmű volt abban a pillanatban ahogy rúgott 2 nagyot. 20 hetes lehettem mikor apa is érezte, 24 hetesen már kívülről is lehetett látni most már nem csak a rúgássait lehet de azt is ahogy kidugja valamilyét és ahogy
14/15 anonim válasza:
Kb 19 hetesen éreztem, nekem is izomrángás jellegű volt először. Kívülről kb 21 hetesen lehetett érezni, férjem is akkor érezte először
15/15 khniki válasza:
Amire egyértelműen ki mertem jelenteni, hogy igen, ez a baba, az a 20. héten volt.
Érzésre olyan volt, mintha 3x megnyomtak volna belülről. Kívülről kb. 2 héttel később lehetett érzékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!