Mikortól ereztetek maguatmozgast?
Figyelt kérdés
Kismamák, mikortól ereztetek magzatmozgast? Milyen volt? Hogy írnatok le? És a párotok mikortól látta, érezte?2019. jún. 17. 10:49
1/15 A kérdező kommentje:
Magzatmozgas* elnézést.
2019. jún. 17. 10:49
2/15 anonim válasza:
17+4 naposan ereztem eloszor, olyan volt mint egy enyhe izomrangas, aztan mar jottek a gyengebb rugasok. Hatarozotan elkulonitheto ez az erzes a belmukodestol, ugyhogy tudni fogod hogy az a pici es nem mas
3/15 anonim válasza:
19+4 hetesen éreztem egyértelműen, hogy ő az, akkor 3 hatalmasat rúgott ☺️
21 hkm
4/15 anonim válasza:
Én kb 21-22 hetesen éreztem elsőnek, olyan kis apró uteseket, elsőre nem is gondoltam hogy ő lehet de egyre többször csinálta és pont ott ahol a méhem volt, szóval más nem lehetett 😉 vagy vízszintesen fekve vagy ülve előre gornyedve éreztem csak így visszagondolva lehet már hamarabb is jelzett csak én nem tudtam hogy ez a mozgás már ő, mivel azt olvastam hogy olyan mint egy buborék kipukkadadsa/pillangó belülről stb. közbe egyből kis ütés volt. Most vagyok a 25 héten, mostmar elég durvákat tud adni, de úgy imádom 😍
5/15 A kérdező kommentje:
És a párotok mikor érezte?
2019. jún. 17. 11:54
6/15 anonim válasza:
Az első babával 19 hetesen éreztem először, mellső fali volt a méhlepény. Eleinte csak ülve éreztem, olyan érzés volt, mintha valaki belülről simogatna.
A másodikat már 15 hetesen éreztem, hátsó fali volt a placenta. Vele olyan érzés volt, mintha buborékok pukkannának ki a hasamban, eleinte csak fekve éreztem.
Arra már nem emlékszem, hogy mikortól látszott is a mozgás, vagy a férjem mikor érezte.
Hány hetes vagy Kérdező?
7/15 anonim válasza:
18+1 és a 24. hét közepén. Első baba.
Nekem olyan volt, mintha egy vödör lepke közlekedne bennem először. Előtte is volt 'mintha' érzésem, de én innen számolom, mert ez volt határozottan a más nem lehet érzés.
8/15 A kérdező kommentje:
20 hetes:)
2019. jún. 17. 12:10
9/15 anonim válasza:
4 vagyok, a párom 24 hét elején érezte elsőnek
10/15 anonim válasza:
Az elsőt 14 hetesen kezdtem érezni, a másodikat 13. Kívülről 19-20 hetesen látszott és érződött mindkettő. Hátsó fali lepények voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!