Kismamák, kb hányadik héten éreztétek először, hogy kényelmetlen hason aludni?
Figyelt kérdés
Én 9 hetes vagyok, de már most érzem a hasamban, hogy meg van már picit nagyobbodva a méhem, és nem esik jól a hason alvás.2019. ápr. 25. 18:53
2/8 anonim válasza:
En elobb tudtam, hogy terhes vagyok, abbol, hogy nem tudtam hason aludni, mint ahogy teszteltem volna. Pedig mindig hason alszom. Szoval mar a 3-4 hettol.
5/8 anonim válasza:
8-9 hetesen már nem esett jól teljesen hason aludni, de pici alátámasztással simán aludtam a 22. hétig, aztán apránként már az sem esett jól és szépen hétről-hétre oldalra fordultam. Lassan a 31. hetemet töltöm, mostmár hanyatt sem esik jól :)
6/8 anonim válasza:
20 körül
De utána a legvegéig alidtsm elfordítot csípővel hason
7/8 anonim válasza:
a császár után
máshogy nem tudok aludni így reggelente félre álló hassal keltem fel :DDD
amolyan stabil oldalt fekvő helyzetben aludtam de a mellkasom jobban ki volt fordulva szal tökre úgy néztem ki mint ha eltört volna a gerincem :DDD
8/8 anonim válasza:
Én nagyon puffadtam az elején és nem esett jól hason feküdni. De pl 10-12 hetes kortól kb 20 hetes korig jól elvoltam a hasamon. Első gyerekkel fèlig oldalt fèlig hason aludtam vagy 27-30 hetes korig, akkor is kicsi volt a hasam. De emlékszek a terhesség elején annyira puffadt volt a hasam, hogy volt majdnem akkora, mint később 27-30 hetesen. Fájt-feszült is sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!