Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen vérzett valaki?...

7 hetesen vérzett valaki? Többi lent

Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt gyenge vérzés kezdődött, élénkpiros színű de csak ha pisiltem utána látszódott a tisztaságin semmi.Derékfájás,gyenge alhasi görccsel társulva. Persze azonnal doki.diagnózis: fenyegető vetélés.. Csinált uht mindent rendben 9mmes szivhang rendben.ma erősödött a vérzés kisebb nagyobb darabok is távoztak. A dokim azt mondta 4-5 nap múlva is vérzek menjek vissza. De az sok idő még nem? Valaki hasonló helyzetben??

2019. jún. 16. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

Azt ugye tudjátok, hogy a vérzést vagy barnázást nem minden esetben progeszteronhiany okozza. Ehhez igazából vérvétel kellene, de a dokik cukorkaként osztogatják a receptjét.

Nálam pl progihiány volt, nekem használt, de ismerősnek pl nem, és elment a babája.

2019. jún. 16. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ha más okozza és elmegy a baba, valószínűleg beteg lett volna.
2019. jún. 16. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 6 hetesen véreztem 6 napig. Nem is tudtam, hogy terhes vagyok. Bár próbálkoztunk, de mivel elötte 15 évig szedtem fogamzásgátlót nem gondoltam volna, hogy elsőre sikerül. Mivel nem tudtam, hogy terhes vagyok így orvosnál se voltam a vérzéssel. 7 hetesen voltam és akkor megvizsgált és mondta, hogy nagyobb a méhem és elküldött UH-ra és akkor derült ki, hogy ott van a kis manónk. Már 9 hónapos, egészséges kisfiú:)
2019. jún. 16. 23:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Örülök, hogy neked így alakult. Holnap kiderül mi a helyzet velünk..
2019. jún. 17. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi újság, csillapodott a vérzés?
2019. jún. 22. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!