Van valaki, aki 9 hetesen 1 alkalommal vérzett (3 cepp) és
nem lett belőle baj? Nagyon megnyugtató lenne!
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 08:48
1/8 anonim válasza:
Figyelj,ez komoly dolog ne itt kérdezgess hanem irány a dokinak egy telefon!!!!!!!!!Lehet h nincs baj de a vérzés terhesség alatt sosem normális.nyugodtan hivd fel!
2012. nov. 13. 08:54
2/8 anonim válasza:
az elsőnek teljesen igaza van! én is pecsételtem az elején, többször is! először 8 hetesen, egészen a 12. hétig. de elmentem dokihoz. most hiába mondom neked,hogy nekem nem volt baj belőle (egyébként kaptam gyógyszert, lehet,hogy a nélkül már nem lennék 20 hetes!!!), lehet,hogy te egészen más miatt pecsételsz! lehet,hogy nálad baj van, szóval ne várd,hogy valaki megnyugtasson. mert biztos lesz,aki leírja,hogy nyugi, én is pecsételtem,de nem lett baj... igaz,hogy rámegy egy délelőttje az embernek, és ha magán dokihoz mész még 7-8E ft-ja is,de BŐŐŐVEN megéri! szóval uzsgyi!
2012. nov. 13. 09:02
3/8 anonim válasza:
1. terhességemnél 9. héten vérzés. Doki megnézett, különösebbet nem mondott, másfél hét múlva elment a babám.
Most a második babónál is véreztem picit, de az együttlét miatt volt, feküdtem pár napot, és minden rendben továbbra is.
Egy Ultrahangot csináltass mindenképp. Nekem nem csinált a doki az elsőnél, és már lehet azzal kiderült volna, hogy nincs minden rendben...
2012. nov. 13. 09:04
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt nem írtam, hogy hívtam a dokit rögtön, Ő mondta, hogy ha csak ennyi, akkor pihi és csak akkor menjek, ha lesz több is! Nincs több, csak aggódom, mert éjszaka pihentem, de ma munka van, persze hamarabb hazamegyek majd, és pihenek. Csak azt akartam tudni, hogy nem vagyok egyedül a jelenséggel és tényleg nincs baj!
2012. nov. 13. 09:06
5/8 anonim válasza:
Kérlek menj el egy ultrahangra!És inkább ne dolgozz!Pihenj!
2012. nov. 13. 09:28
6/8 anonim válasza:
Szia! Én is azonnal orvoshoz mennék a helyedben már csak azért is mert a telefon még sem ultrahang! De leírom azért a tapasztalatom is hátha kicsit segít! 7hetesen voltunk a megszokott bevásárláson semmit nem emeltem ami nehéz nem hajoltam! Haza ertünk kipakoltunk leültem a párom elment megnézni valamit a sógorával egyszercsak arra lettem figyelmes hogy valami folyik a lábam szárán oda kaptam és piros volt szó szerint ömlött belőlem a vér azonnal telefon a páromnak aki jött kb 10perc alatt indulásra kész voltunk addigra betétet kellett cserélnem! Kórházban jó sokat vártam mire hívott a doki szinte tutira vettem nincs baba! A doki neki állt vizsgálni meglátta a vér mennyiséget ledöbbent hüvelyi ultrahangot csinált és egyszer csak rám nézett és azt mondta hallgassa csak és ott volt a baba szívhangja:-) befektettek másnap mentem újra ultrahangra az már hasi volt ott is minden rendben volt benn tartottak 4napig! 2hét múlva ismét volt egy két csepp vér aznap mentünk ultrahang kontrolra (ha nem mentünk volna akkor is mentem volna egyből dokihoz!) az már a beágyazódás volt csak! azóta minden rendben itt rúgdos mocorog kisfiam a pocakomban:-) remélem nem haragszol hogy megosztottam veled! üdv 24hetes kismama
2012. nov. 13. 11:21
7/8 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, kedves vagy. Ma felhívott a dokim, hogy megkérdezze, hogy vagyok. Ma már nincs semmi vér, de megnyugtatásomra holnap mehetek uh-ra! Már ettől jobban vagyok! Köszi mindenkinek!
2012. nov. 13. 12:59
8/8 anonim válasza:
Nekem második terhességnél kb 6héttől 10hétig volt pici barnás vérzés, szinte minden nap. Doki nem adott gyógyszert, tudott róla, de nem találta indokoltnak, aztán el is mult az egész, meg is lett a baba.
Harmadik terhességemnél meg azt mondta a 6hetes vizsgálaton, hogy a baba mellett hematoma van, tutira fogok vérezni, ne ijedjek meg, adott gyógyszert is. Alkalmaztam, de egyetlenegy csepp vér, vagy barnás folyás sem volt.
??
Barátnőmnek is nagy hematómája volt- ő is nagyon vérzett, de szerencsére meglett a baba, azóta már négy éves. De szinte végigfeküdte az első 12hetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!