Van olyan akinek 5-6 hetes terhesen az égegyadta világon semmi tünete sem volt\nincs?
8hetesen kezdtem émelyegni, akkor lett kajaundorom és gyomorégésem.. Előtte semmi problémám nem volt.. Este kezdődött a gyomor fájás és egészen a reggeliig tartott. Amíg nem ettem fájt, viszont nem kívántam semmit..
Jelenleg 12hetes vagyok és még mindig a hasamon alszom néha éjjel es sajnos még mindig tart a gyomorfajas de már csak reggel.
Ekkor nem volt 1. gyereknél, 6 hetes kortól fokozatosan.
Van akinek tünetmentes az egész terhessèg. A tünetek megléte/hiánya nem jelent semmit.
Az lehetséges ,hogy aki nnormálisan szedi a terhesvitamint annak nincsenek tünetei? Én pl szedek folsavat is és terhesvitamint is egyben.
Lehet ez az ola,hogy teljesen jól vagyok,és nem érzek semmit.
4es vagyok, en is szedtem, mégis volt rosszullét is.
5 hetesen mèg jobb, ha nem bízod el magad. Lehet szerencséd de valójában az a ritkább, akinél 5 hetesen már jelentkezik a hányinger.
Mellfeszülés nekem csak 8 hetesen kezdődött. A hanyinger is hamarabb.. aluszékonyság volt még, a naggyal 6 hetesen ez volt az első tünet. A kicsinél már 4-5 hetesen is volt... a többi meg csak 8 hetesen kezdődött. Hiába szedtem a multit ;)
2 terhességem volt. Az egyiknél 9 hetesen jöttek a tünetek majd 20.hétig.
A másiknál 7-8 hetesen és a 18.hétig tartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!