Ma voltam 12 hetes UH-n de egy hét múlva kell újra mennem mert csak 11 hetes a babó, elszámolta, egy hét is ennyire számít?
Figyelt kérdés
Ugye nincs miért aggódnom?2010. júl. 8. 15:45
1/6 anonim válasza:
a tarkóredő vastagsága más lehet ... talán ezért.
2/6 anonim válasza:
Persze, egy hét alatt rengeteget fejlődnek a babák. Ne félj, minden ok .-) Méreteket mondott?
3/6 A kérdező kommentje:
CRL:42mm,Jó szívműködés!
2010. júl. 8. 15:53
4/6 anonim válasza:
ugyan így jártam!!! mentem a dokim szerinti 12. héten, de hazaküldött a szonográfus, hogy még nincs elég nagy a baba. Egy hét múlva visszamentem, minden ok volt, ennek alapján módosították a születés várható időpontját. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Szép napot!
2010. júl. 8. 16:36
6/6 anonim válasza:
Nekem 11 hetesen nézték a tarkóredőt. Én azért aggódtam, hogy engem miért nem hívnak vissza inkább 1 hét múlva.
Örülj neki, hogy megint megnéznek!!!
Ilyenkor sokat számít pár nap is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!