Nagyjából mennyi idő még, amíg látványossá válik?
Figyelt kérdés
16 hetes vagyok. Különösebben nem látszik rajtam, csak ha feszülősebb ruhában vagyok.2008. nov. 12. 17:35
1/4 anonim válasza:
Ez alkat kerdese...Attol fugg!En nekem azert mar latszott de ugy neztem ki neha mint aki dagi es nem is terhes:)Hm foleg mikor leultem :D De most is van feleslegem a kerek 26 hetes pocimon,de mar jol latni hogy kismama vagyok :) mondjuk en 60 al kezdtem most vagyok 73 :D Ha te vekony alkatu vagy valszinu kesobb lesz eszreveheto a pocid,es gombolyu.Szerintem 20-tol mar latszani fog :) Boldog Babavarast!
2/4 anonim válasza:
16 hetesen nekem már egyértelműen látszott,mások kérdezték mennyi idős vagyok,mikor megmondtam láttam arcukon a meglepődést.Most 20hetes vagyok,nem nőt,talán egy kicsit.Inkább kerekedett.
3/4 anonim válasza:
18. hétben vagyok és nekem most kezd látszani. Kabát alatt meg semmi nem látszik. 56 kg vagyok most ls 164 magas.
4/4 anonim válasza:
én 14 hetes vagyok,és akkora a pocim,mintha 6 hónapos lennék.a védőnő azt mondta,hogy gyenge a kötőszövet a hasamban,ezért látszik ennyire.pedig összesen 2,5kilot híztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!