Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 25-26. hét körül hol helyezk...

A 25-26. hét körül hol helyezkedik el nagyjából a méh?

Figyelt kérdés
Csak mert nemtudom hogy azt érzem e mikor kidudorodik,vagy keményedek vagy a baba?Vagy a méh kidudorodása és a keményedés az ugyanaz?Annyira nem vagyok tisztába ezekkel:S
2010. máj. 6. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. máj. 6. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:

A köldök fölött van kb két ujjnyival a méh teteje.

Ha keményedsz, azt megismered, nyugi. :) A baba, ha kinyomja magát, az csak egy bizonyos felületen van. A keményedés vagy a pocak alján, vagy az egész méhnél érzed, kompletten érzed, hogy hol vannak a méhed határai. Ennél jobban sajna nem tudom elmagyarázni. :)

Ha a baba kinyomja magát, akkor az csak egy popsinyi vagy talpnyi vagy térdnyi helyen van, és csak ott, és akár fájhat is azon a területen. Én olyankor odanyúlok, és símogatom, és akkor elveszi onnan a testrészét.

36 hetes km

2010. máj. 6. 22:39
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Nem is gondoltam volna hogy ilyen fent van a méh.Szóval akkor a köldök körül?Mert alul szoktam érezni hogy kemény,köldök alatt,de fentebb nem,csak ott,akkor az is keményedés?Meg néha oldalt érzem,de akkor a pocim is eldeformálódik,úgyhogy olyankor azt tudom,vagyis gondolom hogy a babó az:)Csak ezzel a méh dologgal nem vagyok tisztába,hogy ha lent érzem keménynek,de fent nem,akkor az is keményedés e,vagy az is a baba e?
2010. máj. 6. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
2010. máj. 7. 06:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Én továbbra is azt mondom, hogy ha lent érzed keménynek, de csak egy foltnyi helyen, akkor az a baba, ha viszont köldök alatt egészen kemény (oldalt is, fent is, lent is), akkor az keményedés.

Próbálj meg rá magnéziumot szedni, azt lehet a 36. hétig!

2.

2010. máj. 7. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. máj. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!