Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek agykamrai...

Volt valakinek agykamrai tágulata a picibabájának? 26 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 17:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szia,igen én voltam aki többször is kérdezte,de senki sem válaszolt,vagyishát kevesen.De ez annak a jele hogy ritka az ilyesmi,hál istenek!!!Én is remélem minden rendben lessz.Mert ez az egy nap volt életem legszörnyübb napja.Nektek is minden jót kivánok!!!!!!!!:)
2008. nov. 14. 11:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok az a válaszoló, akinek szintén találtak tágulatot! Nagyon örülök, hogy minden rendben, és nálatok is vaklárma volt:-) Átéreztem az ijedtségedet, én is halál sápadtan, nyirkos kézzel kitudja mennyi pulzussal vártam az uh-ot, és 6 napot nem aludtam! A folyadék vagy ciszta miatt ne aggódj, az sokaknál van, húgom babájának is volt,de az felszívódik! Viszont ijesztően hangzik:-( Írj majd légyszi, mi volt jövő héten! Én 25-én megyek, és utána irok! Boldog babavárást, és jó egészséget nektek!!!
2008. nov. 14. 13:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!Szoritok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te is ird meg mi történt.Irni fogok.Szia.
2008. nov. 14. 14:49
 14/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok az a kismama, akinek a babájánál szintén volt tágulat! Megint voltunk a Baross uton, és hála Istennek, 8-9 mm-esek voltak a tágulatok, magzatvíz normális, és 2300 gramm a Babó kb. Úgyhogy többet nem kell menni, remélem minden oké lesz! Azért már nagyon várom Babómat, hogy lássam minden rendben, egészséges:-) Szerdán leszek 36 hetes, még 4 hét, és megláthatom Gyönyörűségemet:-) ( Noémi lesz:-) ) Remélem ti is jól vagytok! Voltál uh-on azóta??? Vigyázz magatokra!
2008. dec. 1. 08:35
 15/22 A kérdező kommentje:
Szia.NAGYON ÖRÜLÖK,hogy minden rendben volt nálatok!!!:)Voltam azóta ultrahangon,tudod a 4d után pár nappal,kétszer is Kecskeméti kórházban,ott megnézett egy főorvos is,és mindent rendben talált:az agykamrák 7-7mm,a 3.kamra meg 1.4mm,szóval azt mondta ő semmit nem lát.Nagyon megkönyebültem,de még bennem van egy kis "félsz".Legközelebb 18.-án kell menni kontrollra remélem ott is jó lessz minden!!!Minden jót kivánok nektek!!És most már könnyű szülést!:)Majd ha lessz még időd, ird meg mi van veletek!!Szia!
2008. dec. 2. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Szió! Most láttam meg, hogy válaszoltál:-) Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Még én sem szültem meg, még 16 nap van hátra! Voltam dokinál azóta, 3111 a méhszájam, már mind egy-egy újjnyi! Ma meg nst-n, de aludt Noémi, úgyhogy átküldtek flowmetriára és uh-ra, de minden oké:-) megkérdeztem a dokit, ő sem látott tágulatot az agykamrákban! Hiába, több szem többet lát alapon mindenkit kérdezgetek, aki nézi a babát:-) Én is 18. án megyek legközelebb, majd megírom mi volt, és te is ird meg! Ha meglesz babám, ígérem azt is beirom:-) én meg fogom nézetni, ha megszületik a kis koponyáját uh-on, gondolom te is így vagy vele, mert azért a félsz bennem is bennem van:-( Szió! Minden jót nektek:-)
2008. dec. 15. 13:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Szia.én is alig várom már az uh-ot.,de már csak kettőt kell aludni:),és megnézik!Neked már nem sok van hátra!!!:)Biztossan nincs semmi baja a kislányodnak,mert akkor azt ugyis látták volna!!Sok egészséget és könnyű szülést kivánok mégegyszer!Szia.Majd irj.:)
2008. dec. 16. 08:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Szió! Gondoltam megosztom Veled, hogy január 1-én megszületett Noémi! 2990 grammal, és 49 cm-rel. Megnézték a kórházban koponya uh-al a tágulatot, és hála Istennek nincsen Éminek! Az agyi keringése is rendben, és bevérzése sincs, teljesen egészséges! Úgyhogy hidd el, nálatok is minden rendben lesz! Veletek mizújs? Milyen lett az uh? Minden rendben?
2009. jan. 8. 17:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok Noémi születéséhez, és ahhoz különösen, hogy egészségesen született! :))
2009. jan. 20. 19:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!!! Ti jól vagytok? Mikor születik Manód??
2009. jan. 26. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!