Szerintetek a nagy melegben előzékenyebbeknek kénne lennie az embereknek a kismamákkal?
Vannak emberek, meg vannak parasztok (elnézést a földművesektől).
Amúgy nem kell előzékenyebbnek lenni, mint normálisan egy kismamával. A gond ott van, hogy eleve senki nem előzékeny a kismamákkal (se).
Az átlag ember, ha neki magának nincs problémája, az fogja adni a helyet. Mivel te nem látsz beléjük, nem tudhatod, hogy miért nem áll fel, így ők nelkul is simán elkönyveled bunkónak. Nekem pl keresztszalag szakadásom volt, állni és jarni is csak mankóval tudtam, nem, eszembe nem jutott volna felállni egy kismamának se.
Az előre engedést meg abszolút nem értem. A kasszánál azt engedem magam elé, akinél pár cucc van, ha nálam téli a kosár. Marhára nem érdekel hogy középiskolás kissrác vagy 80 éves nénike, 2-3 dologgal siman mehet elem. A többi meg vár a sorára, ahogy mindenki más.
Igen. De en ugy vagyok vele, hogy nem azert kell a helyet is atadni, mert terhes, idos... hanem pl hirtelencfekez a busz, belemennek a vonatba, vagy az is fekez hirtelen azert nagyot lehet esni, es nekem nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha en pl ulok, mert faj a labam, de at is adhattam volna a pocakos anyukanak... az a baba nem tehet semmirol.
Nos ezert. Termeszetesen en is sokat alltam terhesen a buszon, nem is nagyon ajanlgattak, hogy atadjak a helyet, foleg Budapesten.... aki fel is ajanlotta mind 40 ev felett volt...
Ugyhogy nem kell atadnod a helyedet kedves egyik hozzaszolo, de te se lepodj meg, ha egyszer te is visszakapod az elettol, ahogy most allsz dolgokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!